Jelenlegi hely

Isten, az Atya – egy nagyon fontos üzenet az emberiség számára

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 2. 20:15

Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök. Én, az Isten, az Atya Vagyok, és az egész világgal szeretnék kommunikálni. Az Én szándékom az, hogy enyhítsem a büntetések súlyosságát, hogy esélyt adjak az emberiségnek arra, hogy Létezésem Igazsága előtt megnyithassák a szívüket. Nekik, drága Gyermekeim, tudniuk kell, hogy Én elsősorban az Irgalmasság Istene vagyok, és majd csak azután leszek az Igazságos Bíró.

Irgalmasságom elérte legvégső határát. Az imák erejének köszönhetően, Irgalmasságom által vissza fogom tartani Kezemet, hogy az emberiség csillapítani tudja a gyűlöletet, amely oly sok lélekben megnyilvánul az egész világon.

Kövessétek Szavamat, gyermekeim, amikor arra figyelmeztetlek benneteket, hogy állítsátok meg a bűn terjedését, mert különben egy olyan büntetés fog bekövetkezni, amely az emberiség nagy részének a pusztulásához fog vezetni. Ilyen büntetést még nem látott a világ az Özönvíz óta, amely Noé idejében elpusztította a Földet.

Nektek, hálátlan gyermekeim, nem fogom tovább megengedni, hogy elpusztítsátok mindazokat, akik hűségesek Hozzám. Azt sem fogom tétlenül nézni és megengedni, hogy az Egy- Világrend beszennyezze Teremtésemet, gyermekeimet, Földemet.

Ezt úgy szívleljétek meg, mint az utolsó Figyelmeztetések egyikét, amely az emberiségnek adatik. Forduljatok el a bűn útjától, és megmenekültök. Forduljatok el attól, hogy vakon adjátok át magatokat a sátán csábításainak, és csábító bájainak, annak, hogy az önszeretet és az anyagi csodák által megnyerjen benneteket. Ha továbbra is megszentségtelenítitek ezt a szép világot, úgy ahogyan azt most teszitek, amely szeretetből lett megteremtve számotokra, akkor nem marad itt nektek, hogy továbbra is kárt tegyetek benne.

Én Vagyok a Szeretet Istene, és nem vagyok hirtelen haragú, de türelmem a végére ért. Ti, akik továbbra is megcsonkítjátok és elpusztítjátok gyermekeimet, a háború és a világ pénzügyi ellenőrzése által, tudjátok meg, hogy napjaitok meg vannak számlálva. Ez lesz az utolsó esély a megmenekülésetekre. Ha nem fogtok megfelelőképpen válaszolni az Irgalmasság nagy Ajándékára, amely a Nagyfigyelmeztetés lesz, akkor ti és csatlósaitok el lesztek pusztítva.

Dicsőségemet meg fogja ismerni minden férfi, minden nő és gyermek. Mindazoknak, akik a Királyságomhoz vezető ösvényt választják, örök életük lesz. Azok, akik nem akarnak megtapasztalni egy olyan sötétséget, amelyet sohasem tudnának elképzelni, vagy akarni.

Ti, a sátán követői, akik az ő gonoszságait bálványozzátok, hallgassátok most meg Ígéretemet. Nektek, elveszett gyermekeim, a Nagyfigyelmeztetés alatt a Szeretet és a Béke Keze lesz felajánlva. Ragadjátok meg azt, mert ez lesz számotokra az a mentőkötél, ami visszahoz majd benneteket Szeretetem kebelére. Ha kérésemet figyelmen kívül hagyjátok, akkor örökké szenvedni fogtok, és sohasem fogtok visszatérni az én drága családom nyájához.

Ez most, leányom, egyike a legfontosabb figyelmeztetéseknek, hogy testvéreid megmenekülhessenek az örök kárhozat kínzó tűzétől.

 

A Legmagasságosabb Király, Isten, a Mindenható Atya

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer