Jelenlegi hely

Isten, az Atya: a gazdasági rendszeretekre vonatkozó, veletek megetetett hazugságoknak az a céljuk, hogy bolonddá tegyenek benneteket

Nyomtatóbarát változat

2013-07-10 15:41

Legdrágább leányom, háborúk fognak kitörni az egész Közel- Kelet térségében, és hamarosan az Én szeretett Izraelem egy szörnyű borzalmat fog elszenvedni. A világnak ezen a részén nagyon nagy arányban fognak életek elveszni, mivel a gonosz szelleme felfalja gyermekeim életét, és sok esetben a lelküket is.

Gyermekeim egymás iránti gyűlölete kiömlik más országokra is, miközben az Armageddon csatája fokozódik és növekszik, egészen addig, amíg el nem árasztja mindenütt a világot. A gyűlölet, amely a Sátán és démonai fertőzésének az eredménye, egy olyan látható jel lesz, hogy csak nagyon kevés lélek nem fogja érezni a gonosz szellemét – független attól, hogy hisznek-e Bennem, a mindenek Teremtőjében, vagy sem –, mely úgy terjed, mint egy halálos vírus.

A háborúk – sok közülük –, beleértve a harcokat is minden nemzet kormányain belül, mind ugyanabban az időben fognak kitörni. Amint már enyhe büntetések által leeresztettem Kezemet, tudnotok kell, hogy azokat fogom szétzúzni, akik bántalmazzák gyermekeimet. Ez az, amikor a lelkekért folytatott harc megnövekszik, és sokféle módon fog terjedni.

A gazdasági rendszeretekre vonatkozó, veletek megetetett hazugságoknak az a céljuk, hogy bolonddá tegyenek benneteket, és hogy a tulajdonotokból kivetkőztessenek titeket. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy megállítsam azokat, akik pénznemeiteket ellenőrzik, hogy elvegyék minden tulajdonotokat. Tudjátok meg, hogy miközben a Jobb Kezem büntetéseket dob le a gonosz ellen, a Bal Kezem felemel majd és Védelmem alá vesz benneteket, és Én gondoskodni fogok rólatok.

A Szent Könyvemben megjövendölt változások most bemutatásra kerülnek a világ számára. A harcok tombolni fognak, életek fognak elveszni, az országok természeti csapást fognak elszenvedni, a gabonatermés megsemmisül, és a kormányaitok sokakat üldözni fog közületek. A legrosszabb csata szellemi jellegű lesz, amelynek során mindent el fognak követni, hogy Ellenem fordítsanak benneteket.

Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer