Jelenlegi hely

Isten, az Atya: Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért

Nyomtatóbarát változat

2013. április 10. szerda 16:45

Szeretett leányom, ahogyan a Szentlélek Lángja beborítja azokat az alázatos lelkeket, akik olvassák ezeket az Üzeneteket, úgy fog terjedni világszerte a megtérés is. Isten Szent Szava olyan, mint egy erős széllökés, amely a tökéletesség gyümölcseit hozza magával és mindazokat a lelkeket, akik nyomdokain vannak.

Azokból az első elültetett magvakból rengeteg gyümölcs termett, amely kiterjed minden nemzetre, beleértve a kommunista rendszer alatt lévőket is.

Leányom, mivel Szent Szavam minden vallású (egyén) elméjét és lelkét megragadja, kardhoz hasonlóan fogja átszelni azokat a nemzeteket, amelyek hátat fordítottak Nekem, szeretett Atyátoknak. Tehát, amikor növekszik a gyűlölet veled szemben, akkor tudnod kell, hogy a lelkek megmentésére adott Szent Szavam sikerrel jár.

Te, hírnököm, csak egy eszköz vagy. Ez a Küldetés nem rólad szól. Ez nem a te lelked megvilágításáról szól, mert nem ez a célom, még ha az kedves is a Számomra. Neked, leányom, mint az utolsó hírnöknek, csak közvetítened kell a világ felé a neked adott Üzeneteket, hogy az emberiség javát szolgálja. A te véleményednek és a mások számára adott tanácsodnak nincs jelentősége, és jogod sincs arra, hogy másokkal megossz ilyen véleményeket.

Amikor Isten Hangja megérinti az emberek szívét, akkor az sokak lelkében megsokszorozódik. Az Én Jóságom az – mint az egész emberiséget szerető Atyáé –, mely az ilyen nagy áldásokat lehetővé teszi.

Amint az meg volt jövendölve, nagy csodáknak lesznek szemtanúi azok, akik ezen a Küldetésen keresztül a Szentlélek Ajándékában részesültek. Megáldom mindazokat, akik szétszórják és terjesztik Üzeneteimet, mert erőfeszítéseik úgy gyümölcsöztetik Szavamat, akár a köd, mely beborítja a Földet.

A Hozzám tartozó szegény, üres lelkeknek most a következőket mondom, akik a Megtérés Ajándékára vártak: Én, a ti szerető Atyátok megígérem nektek, hogy amikor ezt az imát mondjátok, át foglak ölelni benneteket, és megnyitom a szíveteket.

Isten, az Atya: Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért

Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vagyok a Te Segítséged és Szereteted nélkül.

Ments meg Engem Fiad, Jézus Krisztus Szeretete által, és add nekem földi Új Paradicsomod Kulcsát. Ámen.

Gyermekek, meg foglak áldani, és védelmezni foglak benneteket. Ti az Enyéim vagytok – mindannyian. Miközben vágyódom utánatok és sírok közületek azokért, akik gyűlölnek Engem, Mindenható hatalmamat fogom felhasználni, hogy megnyissam megkeményedett szíveteket, hogy rátok tudjam hagyni azt az örökséget, amelyet Szeretettel Teremtettem.

Azáltal, hogy feltárom előttetek az eljövendő eseményeket, beavatkozásom segíteni fog nektek megérteni azt, hogy mennyire szeretlek benneteket.

Amikor ezek az események a szemeitek előtt kibontakoznak, Én várni fogom, hogy Hozzám gyertek szeretettel és bizalommal a lelketekben.  

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer