Jelenlegi hely

Isten az Atya: Jöjjetek, kövessétek Fiamat az Igazság Ösvényén

Nyomtatóbarát változat

2013. február 7. csütörtök, 23:30

Drága leányom, fontos az, hogy Gyermekeim annyira szeressék azokat a jó dolgokat, melyeket rendelkezésükre bocsátok a Földön?

Fontos az, hogy a gyönyörű világot, amelyet Teremtettem Gyermekeim annyira szeressék és csodálják?

Fontos az, hogy Gyermekeim egymást szeressék és örömet találjanak egymásban?

Ezek mind az Én Ajándékaim, a ti szeretett Atyátoké. Soha ne féljetek ezektől a csodálatos Ajándékoktól, és bűnösnek se érezzétek magatokat, ha ezek örömet okoznak számotokra.

Azonban a legfontosabb Ajándék, amit hozok, az az Én Szeretetem mindnyájatok iránt. Ez a Szeretet egyedülálló, a ti szeretetetek mások iránt a szívetekben csak kevéssé hasonlít az Én Mindenható Szeretetemhez.

Amikor pedig szereteteteket ezek iránt a különleges Ajándékok iránt az Isten iránti szeretetetek elé helyezitek, akkor nem fogtok békére találni. Szóval, bár ti örömet találtok ezekben az Ajándékokban, melyeket nektek adtam, mégis csak akkor élvezhetitek igazán azokat, amikor azok egyesülnek a Teremtőtök iránt érzett, szívetek tiszta szeretetével.

Bizonyítékom számotokra, hogy Szeretetem örökre átölel benneteket az volt, hogy elküldtem egyszülött Fiamat, hogy szabadítson meg benneteket a bűntől. Ő volt az Én legnagyobb Ajándékom nektek, és Őáltala megtaláljátok majd az örök életet Új Paradicsomomban.

Az Ösvény ki volt számotokra faragva, és ez gondosan meg lesz formálva e mennyei Küldetésen keresztül, egészen a Paradicsom Kapujáig.

Jöjjetek, kövessétek Fiamat az Igazság Ösvényén, és engedjétek meg Neki, hogy Irgalmasságán keresztül egy biztonságosan menedékbe gyűjtsön benneteket.

Kitárom Karjaimat és Fiam Szövetségében átölellek benneteket, miközben Ő minden Gyermekem Hozzám való hazahozatalának utolsó szakaszát készíti elő.

Otthonotok összefonódik majd az enyémmel. A türelem, a kitartás, a szenvedés, a könny és a Fiam iránti szeretet, mindez egyesülni fog egymással, ahogy ezen az ösvényen Felém haladtok. Csak azok fogják elérni az utolsó lépcsősort, akik elég erősek lesznek.

Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer