Jelenlegi hely

Isten, az Atya: A Mennyország hierarchiájának minden angyala a Föld négy sarkánál gyülekezik ebben az időben

Nyomtatóbarát változat

2012. november 6. 22:45

Drága, szeretett leányom, a Mennyország hierarchiájának az angyala a Föld négy sarkánál gyülekezik ebben az időben. Ők felkészülnek most a büntetések kitörésére, amelyek rászabadulnak majd az emberiségre. Ők a büntetések kitörésére készülnek most fel, amelyek rászabadulnak majd az emberiségre. Amint a csata elkezdődik, viharok, háborúk, éhínség és diktatúrák fogják sújtani a Földet; mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük, ahogy az meg volt jövendölve.

A Föld rázkódni fog mind a négy sarkában, és sokan sokkolva lesznek, mivel soha nem láttak még ilyen zűrzavart maguk előtt kibontakozni.

Ti, gyermekeim, a végidőkben vagytok, és az időszak, ami előttetek áll, nagyon nehéz lesz. Közületek azok, akik hűségesek Hozzám, és akik minden bizalmukat belém helyezik, ellen fognak tudni állni ezeknek a megrázkódtatásoknak.

Sok változás fog most végbemenni a világ minden táján, és legyenek hálásak közületek azok, akik ismerik az Igazságot. Meg fogjátok érteni, hogy bár ez az idők végét jelenti, ahogy azt eddig ismertétek, ugyanakkor ez lesz az az időszak - ahogyan azt megjövendölték –, mely előre jelzi az új kezdetet is. Egy újrakezdés. Egy új Paradicsom a Földön.

Ez szabadságot fog jelenteni, gyermekek. Ti gyorsan a Karjaimba lesztek véve, hogy az új otthonra várjatok, amelyet gondosan teremtettem mindnyájatok számára.

Sokak számára nehéz lesz elviselni ezt az időt, de csak azok fognak kitartani és boldogulni, akik elfogadják az Igazságot, mert ők védve lesznek.

Pecsétemet terjeszteni kell. Szeretetemet meg kell ismertetni minden vallású és hitfelekezethez tartozó gyermekemmel, különösen azokkal, akik nem ismernek Engem, valamint azokkal is, aki elutasítják Létezésemet.

Hadseregemet ugyanúgy felkészítem a Mennyben is, mint a Földön.

Mi közösen le fogjuk győzni a gonoszságot, amely minden nemzetben bevezetésre kerül a védtelen emberekkel szemben.

Ha felálltok és elutasítjátok a fenevad bélyegének elfogadását, Én meg foglak védeni benneteket.

Központok fognak felszínre kerülni, a sivatagi oázishoz hasonlóan, amelyeket prófétáim az évek során szerveztek meg. Itt képesek lesztek hűségetek bizonyítására Irántam, Atyátok iránt. Itt összegyűlhettek imádkozni azokért a lelkekért, akik elvesznek az Antikrisztus hatalma alatt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Időtök megjelöltetett, és Fiam Második Eljövetelére hamarosan sor kerül.

Egyedül csak Én, a ti szerető Atyátok, ismerem ezt az időpontot. Még drága Fiam, Jézus Krisztus sem ismeri azt. De tudnotok kell a következőket:

Bár ti ezáltal és más küldetések által is fel letettek készítve, ez hirtelen lesz bejelentve, amikor az sokak számára már túl késő lesz, hogy megtérjenek. Ehelyett ők el fognak futni.

Legyetek erősek, gyermekeim. A tervem az, hogy elpusztítsam a fenevadat, és hogy megmentsem minden gyermekemet. A ti imáitok segíthetnek Nekem minden egyes értékes lelket megmenteni.

A Legmagasságosabb Isten

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer