Jelenlegi hely

Isten, az Atya: A sátán napjai nemsokára véget érnek a földön

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 29., csütörtök; 20:15

Én vagyok az Alfa és az Omega. Én vagyok Isten, az Atya.

Szeretett leányom, közeledik az idő a világ számára, hogy tanúja lehessen annak az Irgalmasságnak, amelyet drága Fiamnak, Jézus Krisztusnak be kell mutatnia az emberiségnek. 

A gonosz erői legjobban azon elveszett lelkek által tapasztalhatók meg, akik hűséggel vannak a csaló, a sátán iránt. Ők is készülnek a Nagyfigyelmeztetésre, és arrogánsan azt hiszik, hogy az a hatalom, amelyet a sátán ígért nekik, egy saját maguk által készített új világi paradicsomba vezeti őket. Ez a sátán eddigi legnagyobb hazugsága, aminek ők mind bedőltek.  Ezeknek a lelkeknek a sötétsége azt jelenti, hogy ők nem lesznek irgalmas szívvel azok iránt, akik hisznek Bennem, Istenben, minden dolog Teremtőjében. Azonban most már a rendelkezésükre álló hatalmuk meggyengült.

A sátán napjai nemsokára véget érnek ezen a Földön. De a sátán mégsem fog megnyugodni addig, amíg ezeknek a félrevezetett és tévhitben lévő lelkeknek millióit be nem hálózta. Imádkozz értük, leányom, hiszen ők céltalanul bolyongó lelkek. Ők ketté vannak szakadva, és a pánik miatt meg fognak próbálni mindent, amit csak tudnak, hogy anyagi javaikon keresztül ellenőrizhessék gyermekeimet.

Vegyétek figyelembe Szavamat. Az emberiségnek nincs hatalma. Az egyetlen hatalmat csak az ima fogja létrehozni, ez lesz a fegyver a gonosz emberek ellen. Ők, akik halálos bűnben élnek, megbántottak Engem és értékes Teremtésemet, és ezért szenvedni fognak. Oly sok esemény fog most lejátszódni egy hitetlen világ szeme előtt. Olyan sok gyermekem lesz összezavarodva és sokkolva, amikor érezni fogják a Tisztítótűz és a Pokol szenvedéseit.

Minden bűnös meg fogja tapasztalni a Nagyfigyelmeztetés alatt és utána, hogy mi történne velük, ha az életüket elveszítenék. Mindazok, akik bűnben élnek, ugyanazt az égető megtisztulási folyamatot fogják elszenvedni, mint a Tisztítótűzben levő lelkek, akik arra várakoznak, hogy bemehessenek Dicsőséges Királyságomba. Mindazok, akik halálos bűnben élnek, mély kétségbeesést és a Pokol tüzének sötétségét fogják megtapasztalni. Ez a szenvedés nem fog túl sokáig tartani, és azután ismét meg fogják ízlelni a világot, mint ahogy azt a Nagyfigyelmeztetés előtt tapasztalták. Ez a világ azonban teljesen más lesz, mint az azelőtti világ volt. Végül is a szemük meg fog nyílni a Mennyország, a Pokol és a Tisztítótűz valósága előtt. Aztán dönteniük kell, hogy melyik ösvényt szeretnék követni. Lehet, leányom, hogy te úgy gondolod, hogy ők az Én Isteni Szeretetem és Irgalmasságom ösvényét fogják követni. De nagyon sok megátalkodott bűnös esetében nem ez lesz a helyzet.  Annyira meg lesznek fertőzve a hamis és üres ígéretektől, melyet a csaló adott nekik, hogy újból az ő irányítását fogják követni. Ők harcolni és küzdeni fognak, és a démonok hatása alatt, akiket a sátán oldozott el a Pokol mélyéből, lelkükben meg fogják engedni, hogy a sátán az ő globális uralmának gonosz tervébe beszippantsa őket.

Ez a sürgős felhívás mindnyájatok figyelmeztetésére szolgál, hogy szívetekből keressétek a megváltást önfejű életetek miatt. Még van idő arra, hogy ezt megtegyétek, de gyorsan cselekedjetek.

Készüljetek fel, hogy kérhessétek az Irgalmasságot. Én minden gyermekemet szeretem. A Nagy Esemény minden gyermekem javát szolgálja. A félelem helyett engedjétek meg Nekem, hogy Szeretetemmel beborítsalak benneteket, hogy megerősödjetek. Így majd helyt tudtok állni abban a szenvedésben, ami még előtettek áll.

 

A ti szerető Örök Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer