Jelenlegi hely

Isten, az Atya: Úgy szeressetek Engem, ahogy Én szeretlek benneteket

Nyomtatóbarát változat

2014. szeptember 10. szerda, 3:00

Drága lányom, tedd ismertté, hogy minden alkalommal, amikor egy ember vétkezik Ellenem, Én megbocsátok neki. A bűn elválaszthatja őt Tőlem, de Én a bűnöst továbbra is szeretem. Tedd ismerté, hogy azokat is szeretem, akik nem törődnek Velem. Azt szeretném, ha azok, akik talán úgy gondolják, hogy nem Létezem, most meghallgatnának Engem.

Én elérhető vagyok számotokra. Kérlek, hívjatok Engem. Akarlak benneteket. Szeretlek benneteket. Szükségem van rátok, mert Testem részei vagytok. És mint Testem részei, elveszettnek érzem magam, ha nem válaszoltok Nekem. Egy szülőhöz hasonlóan, aki életet ad egy gyermeknek, várom a válaszotokat. Egy csecsemő természetes módon válaszol egy szülőnek. Egy szülő természetesen válaszol gyermekének, mert ez része annak az Ajándéknak, amellyel megajándékoztam az emberiséget.

Én Vagyok a ti Atyátok. Én Vagyok a ti Teremtőtök. Az Vagyok, Aki Vagyok. Nem tudjátok, hogy én azzal a vágyakozással szeretlek benneteket, amelyet csak azok ismernek közületek, akik szülők lettek? A nagy szomorúság könnyeit sírom, amikor nem tudjátok, hogy Én Ki Vagyok. Nehéz most a Szívem, amikor szólítalak benneteket. Úgy szeressetek Engem, ahogy Én szeretlek benneteket.

Örök Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer