Jelenlegi hely

Isten Szeretete olyan, ha egyszer azt megérezte az ember, többé nem tud nélküle élni

Nyomtatóbarát változat

2012. október 1. hétfő, 11:30

Drága, szeretett leányom, el kell fogadnotok azt, hogy mikor Követőim hisznek ezekben az Üzenetekben, az időről időre lelki gyötrelmet okoz nekik.

Sokan örülni fognak, amikor Szent Szavamat olvassák, és csodaként fogják azt elfogadni.

Mások szintén el fogják fogadni Üzeneteimet, de kettészakadnak majd a kétségektől, melyek megtámadják őket. Ezek a kétségek természetesek.

Egyesek kérdezni és kérdezni fogják: vajon ezek az Üzenetek valóban a Mennyországból jönnek? Aztán tele lesznek gyötrelmekkel, mert tudják, hogy az életük hamarosan megváltozik, és tanúi lesznek Második Eljövetelemnek.

Ez azt jelenti, hogy a mai napig folytatott életük a felismerhetetlenségig meg fog változni.

Ez sokak számára félelemkeltő, mert ragaszkodnak eddigi öntelt életükhöz, bármennyire is boldogtalanok voltak.

A jövőtől, az Isten Kezétől, és a Sátán hadseregétől való félelem kínozza őket. Bár Üzeneteim időnként félelmet keltenek szívükben, ugyanakkor vigaszt is hoznak.

Mert egy dolog biztos: Érezni fogják Szentlelkemet szívükben, és ha az egyszer megtörténik, akkor bizalommal telnek el Isten szeretete iránt.

Isten Szeretete olyan, hogyha azt az ember egyszer megérezte, többé már nem tud nélküle élni. Szóval, nem számít, milyen félénkek vagytok, követőim, lehettek azok, de emlékeznetek kell, hogy Én, Jézusotok, sohasem foglak elhagyni benneteket.

Ti az Enyéim vagytok.

Én vagyok az Élet a lelketekben. Általam üdvözülni fogtok. Én tele vagyok Irgalommal azon lelkek iránt, aki segítségért fordulnak Hozzám. Nem fogom hagyni, hogy a Sátán követőinek a kezétől szenvedjetek. Beborítalak majd benneteket Drága Véremmel. Nincs mitől félnetek.

Ehelyett megkapjátok a kegyelemeket, hogy felkészítsétek magatokat. Most bátornak kell lennetek, ne engedjétek, hogy a kétségek elhomályosítsák az Irántam való Szereteteteket, vagy hogy elvakítsanak benneteket ezen Üzenetek Igazságával szemben.

Ezek az Én Ajándékaim számotokra. Ezek azért adatnak nektek, hogy védve legyetek, és a bajtól biztonságban tartson benneteket.

Mindig kérjétek, hogy oszlassam el félelmeiteket, mert ezeket az elégedetlenség magjaként ülteti a sátán elmétekbe, hogy összezavarjon benneteket.

Megáldalak benneteket. Békét adok nektek. Védelmemet adom nektek. Mindig bízzatok Bennem.

 

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer