Jelenlegi hely

A Jelenések Könyvének első titka felfedi a Szabadkőművesek csoportjainak az Egyház elleni tervét

Nyomtatóbarát változat

2012. április 29. Vasárnap, 3:33

Drága, szeretett lányom, te kaptál egy ajándékot, amelyet sokan félelemmel elutasítanak.

A számodra biztosított kegyelmeknek köszönhetően, erőt kaptál és a Szentlélek tüzét - tehát teljesen fel vagy fegyverkezve -, hogy hirdetni tudjad a próféciákat, amelyek oly régóta meg voltak ígérve a világnak.

Amikor Dániel megkapta a próféciákat, azt mondták neki, hogy pecsételje le az Igazság Könyvét egészen az idők végéig, amíg a tartalma felfedhető nem lesz, és ennek most jött el az ideje.

Kinyilatkoztatások János Evangélistának is adattak, amelyeket csak részben kapott meg, de néhány titkot megmutattak neki a hét Pecsétes Pergamentekercsben.

Ő azonban nem volt felhatalmazva a tartalom felfedésére. Ehelyett azt az utasítást kapta, hogy tekerje össze a tekercset, és egye meg, hogy a pecsétek ne töressenek fel, és a tartalma se kerüljön kinyilatkoztatásra, egészen eddig a korszakig.  A tekercs lenyelése közben az emberiség egy vezérfonalat kapott.

Keserű az igazság megízlelése, amely félelmet okoz.

Ez talán sérti azokat, akik azt vallják, hogy ismerik Isten minden tervét, amelyet az emberiség számára alkotott. De az igazság, Isten hatalmas szeretete, amelyet minden egyes ember iránt érez a Földön, édes azok számára, akik elismerik azt.

Az Igazság édes, amelyet csak Én, Jézus Krisztus nyilatkoztathatok ki - ahogyan azt a titkok tartalmazzák -, melyeket János Evangélista kapott. Ezeket szeretettel fogják köszönteni mindazok, akik követik Isten tanításait.

Ez talán félelmet okoz, de Isten hatalma legyőz majd minden gonoszságot és üldöztetést, mert Ő bármit megtehet.

Az első titok abban rejlik, hogy a Szabadkőműves csoportok, melyek a középkorban alakultak, összeesküvést szőttek Isten és minden Műve ellen.

Ők a gonosz iránt hűségesek. Az ő istenük a Sátán, és ők büszkék arra, hogy a fekete misék által hódolnak neki.

Aztán ott van a Szentszék, amely e csoport részéről már 1967 óta heves támadás alatt van.

Ők Lassan beszivárogtak Egyházamba, nemcsak a Vatikánba, hanem azon túl minden országba is.

Egyházam szándékos megfertőzése általuk azt eredményezte, hogy gonosz rémtetteket okoztak ártatlan áldozataiknak.

A pénz és a hatalom iránti szeretetüket nem lehet mással összehasonlítani, mint azzal az émelyítő odaadással, melyet a hazugság királyának, magának a Sátának mutatnak.  Őt nyíltan és titokban, csoportokban imádják. Papok és más szent szolgák – beleértve a püspököket és bíborosokat is – csatlakoztak eme csoportok bizonyos köreihez.

A gonosz cselekedetek, amelyeken ők részt vesznek, túl súlyosak ahhoz, hogy felfedjem nektek, de tudnotok kell, hogy a gonosznak emberi áldozatokat is bemutatnak azokban a templomokban, amelyeket azért építettek, hogy a Szentmiséken a Szent Eukarisztiát mutassák be.

Ez a csoport nagy elővigyázatossággal elrejti valódi tevékenységét az igaz és szent papok, püspökök, bíborosok és más szent szolgák elől, miközben aljas cselekedetet követ el.

Ők olyan kegyetlenséggel gyűlölik Istent, hogy ha látnátok, az sokkolna benneteket. Az a hatalom, amelyet a sátán adott nekik azt jelentette, hogy gonoszságaikat, kapzsiságukat, bujaságukat, és szexuális elferdüléseiket az ő követőik minden országban üdvözölték.

Ők személyes jelek által köszöntik egymást, hogy megmutassák egymás iránti hűségüket.

Egy dolog azonban biztos: gonosz tetteik véget fognak érni, és ha a Nagyfigyelmeztetés alatt nem fordulnak Hozzám, túl sok idejük már nem marad, mielőtt a tüzes tóba vettetnének, ahol rettenetes gyötrelmet fognak szenvedni, örökkön-örökké.

Ők hozták létre és szították az aposztáziát (hitehagyás), amely már az egész világon jelen van.

Ezt azáltal valósították meg, hogy behatoltak Egyházamba.

 

Szeretett Jézusotok,
Az Isten Báránya

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer