Jelenlegi hely

A Kereszténység megtámadásának egy fő oka van.

Nyomtatóbarát változat

2012. október 3. szerda, 1: 30

Én vagyok a te misztikus jegyesed, az Emberfia, aki a Szeplőtelen Szűz Máriától született.

Drága, szeretett leányom, a rémtettek, amelyeknek a Getszemáni Kertben tanúja voltam, miközben a gonosz gúnyolódott Velem, most bontakozik ki a világban a Szemem előtt.

Az emberek mindenhol elveszítették a hitüket. A zűrzavar tengerén bolyonganak, és a hitehagyás állapotának olyan nagy mértékét érték el, amelyet a világ még eddig soha nem látott.

Az egymás iránti szeretet kihalt.

A mások szükségletei iránti tiszteletet többé már nem tartják csodálatra méltó jellemvonásnak.

A kapzsiság, a bujaság és az irigység sokak elméjét uralja a mai világban. Hidegséggel a szívükben, már nem értékelik magát az életet, és nem gondolnak semmi rosszat a gyilkosságról. Ezt magától értetődőnek tartják.

A Kereszténység megtámadása egy lényeges okból történik, hogy lehetővé tegye olyan törvények könnyű bevezetését országotokban, amelyek a bűnt elnézik.

A hamis vallásoktól és a hamis bálványoktól való megszállottság rendkívül elterjedt.

Egyházam összeomlik, és felszentelt szolgáim legnagyobb része nem hangsúlyozza a bűn veszélyét, és az örök élet igazságát.

A gyűlölet, a háború, a kapzsiság, a bujaság, az irigység és az önszeretet mind egy megtévesztő állapothoz vezetnek, egy olyan állapothoz, amely nem hasonlít Tanításaim Igazságához.

Én akkor a Getszemáni Kertben tudtam, hogy Kereszthalálom a mai generáció számára nem annak fog látszani, ami valóban volt. Ez volt az a fájdalom, mely kardként hasított Szívembe.

Az Áldozatokat ma már nem ismerik fel, amelyeket az emberekért hoztam, hogy megmentsem őket Atyám Szemében. Mennyi mindent elfelejtettek. Mennyi mindent nem mondtak el nekik. Mindezekért a tolerancia bűne a felelős, amit jó dologként mutatnak be a világnak.

A háború és a gyűlölet terjed, mint a vírus, mivel azokat a gonosz tervezi. Követőim fájdalma az Én fájdalmammal fog egyesülni, így tanúi lesznek azoknak az ocsmányságoknak, amelyeket a kormányfők fognak kiköpni, akik azokat a hazugságokat követik, melyeket a sátán beágyazott lelkükbe.

A Sátán és démonai nagyon erőteljesek. Egy percig se gondoljátok, hogy könnyű a szorításán lazítani, amellyel egy személyt szorít, aki lehetővé tette számára, hogy beszivárogjon a lelkébe. Ők nem adják fel egykönnyen, és azáltal, hogy erőtlenné teszik őket, akadályozni fogják a lelkeket, hogy segítségért Hozzám, Jézusukhoz forduljanak.

Ezek a lelkek gyötrelmesnek fogják találni, hogy imádkozzanak. A szavak nem fognak kijönni a szájukon. Ellenszenvet fognak érezni attól, hogy Rám gondoljanak. Próbálkozhatnak bárhogy is, ez nehéz feladat lesz számukra.

Azoknak, akik azt mondják, hogy jó emberek, akik nem ártanak másoknak, de az életükben mégsem fogadnak el Engem, Jézust, tudniuk kell a következőket: ti nem Krisztus követői vagytok. Ha nem jöttök Hozzám, akkor Atyám Királyságában nem lehettek elfogadottak.

Az Atyám Királyságába való belépés előkészületet igényel. A Sátán olyan gyorsan megmozgathatja a dolgokat, megzavarva a lelkeket, hogy ez sokakat váratlanul fog érni.

A nagy nyugtalanság ezen ideje a világban és annak hiánya, hogy Atyámat, minden dolog Megteremtő Istenét tudomásul vegyék, csak egyetlen dolgot eredményezhet: katasztrófát.

Büntetések fognak kiáradni a világra, hogy megmentsék és megtisztítsák az emberiséget.

Ha az emberek a meghallást visszautasítják, akkor nem fogják meghallani az Igazságot.

Az Igazság nemcsak a Földön menti meg az életüket, de Örök Életet is adni fog nekik.

Az Igazság elutasítása a halált eredményezi, mindkettőét: a test és a lélek halálát.

Eljött a döntés ideje az emberiség számára. Én nem kényszeríthetem őket, hogy kövessenek Engem. Minden ajándék, kegyelem és csoda ellenére - melyek majd nekik adatnak -, továbbra is hátat fognak fordítani Nekem.

Nagy Irgalmasságom ellenére is a halált részesítik előnyben az élettel szemben.

 

Jézusotok

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer