Jelenlegi hely

Keresztes Imahadjárat 155. imája Az Üdvösség Küldetésének a Védelméért

Nyomtatóbarát változat

Üdvösség Anyja:Annak biztosítására, hogy továbbra is erősek, bátrak, nyugodtak és békében maradjatok, ahogy Fiam Keresztjét a vállatokra veszitek, a Keresztes Imahadjárat ezen imáját kell imádkoznotok.

Azon sokaknak mondom közületek, akik nehezen fogadják el ezeket az elkövetkezendő dolgokat: El fog jönni az idő, amikor a Keresztes Imahadjáratnak ezt az imáját naponta háromszor fogjátok elimádkozni a rátok nehezedő nyomás miatt, hogy tagadjátok meg Fiamat; és (ez az ima) győzelmet fog aratni.”

 

Ó, Üdvösségnek drága Anyja, hallgasd meg kiáltásunkat, amelyet az Üdvösség Küldetésének és Isten gyermekeinek a Védelméért intézünk Hozzád.

Azokért imádkozzunk, akik a történelem eme nagy pillanatában dacolnak Isten Akaratával. Arra kérünk, hogy védd meg azokat, akik válaszolnak hívásodra és Isten Szavára, hogy mindenki megmeneküljön Isten ellenségeitől.

Kérlek, szabadítsd meg azokat a lelkeket, akik áldozatul esnek az ördög megtévesztésének, és nyisd meg szemeiket az Igazságra. Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekünk, szegény bűnösöknek, hogy szenvedésünk idején méltók legyünk elnyerni az állhatatosság Kegyelmét, amelyet szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében vállalunk.

Védd meg ezt a Küldetést minden bajtól. Védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől.

Boríts be mindnyájunkat Szent Palástoddal, és részesíts minket hitünk megőrzésének Ajándékában mindannyiszor, amikor azért támadnak minket, mert az Igazságot mondjuk, mert Isten Szent Szavát közvetítjük életünk hátralévő napjaiban, most és mindörökké.

 

Ámen.

 

Ima: 
155

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer