Jelenlegi hely

Keresztes Imahadjárat 24. imája Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

Nyomtatóbarát változat

Ez az ima úgy a Katolikusok, mint a nem katolikusok számára adatott; Jézus kérése szerint a Katolikusoknak továbbra is rendszeresen kell gyónniuk

 

Jézus: Nektek őszinte bűnbánatot kell tartanotok; most pedig menjetek gyónni. Ha nincs lehetőségetek a Szentgyónásra, akkor hét egymást követő napon át imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáját: „Jézus a teljes bűnbocsánatért Teljes Búcsút nyilvánít ki”

 

Jézus: „Nekik, hét egymást követő napon, a következő imát kell majd imádkozniuk, és így megkapják majd a teljes bűnbocsánat nagy ajándékát, és a Szentlélek erejét.”

 

Ó, Jézusom, Te vagy a Föld Világossága, Te vagy a Láng, mely minden lelket megérint. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók.

Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amilyet mi tanúsítunk Irántad. Ó, Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ezáltal kiérdemelhessük Új Királyságodat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk, és vezethessük hadseregedet; hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled földi dicsőségére. Tisztelünk Téged.

Áldunk Téged. Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentéséért. Szeretünk Téged, Jézus. Légy Irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is vannak.

 

Ámen.”

 

Ima: 
24

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer