Jelenlegi hely

Keresztes Imahadjárat 26. imája Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsen megmenteni nemzeteteket

Nyomtatóbarát változat

Üdvösség Anyja: „Olyan fontos ez az ima, hogy a Keresztes Imahadjárat egyik önálló imája kell, hogy legyen.”

A Keresztes Imahadjárat 26. imáját, a Szent Rózsafüzért hagyományos módon kell imádkozni. Fontosságának köszönhetően a Szent Rózsafüzér is egyike a Keresztes Imahadjárat imáinak. Az Üzenetekben arra kértek minket, hogy a Rózsafüzért naponta és a lehető leggyakrabban imádkozzuk el. Hagyományos módon naponta mind a három Rózsafüzért imádkozzuk el: az Örvendetes, a Fájdalmas és a Dicsőséges Rózsafüzért, de kibővíthetjük a Világosság Rózsafüzérével is. Azok számára, akik csak egy Rózsafüzért tudnak naponta elimádkozni, a következő módon oszthatják be egy hétre: hétfőn és szombaton az Örvendetest, kedden és pénteken a Fájdalmast, szerdán és vasárnap a Dicsőségest.

Az Üzenetekben az Üdvösség Anyja arra kért minket, hogy a Rózsafüzért a nemzetünk megmentése érdekében imádkozzuk.

Miasszonyunk arra szólította fel az embereket, hogy lehetőleg naponta imádkozzák el az ő három Rózsafüzérét, úgy a nemzetük, mint a családjuk megmentése érdekében.

 

 

Ima a Szent Rózsafüzér előtt:

 

Ó, Szent Rózsafüzér Királynője! Te, aki eljönni méltóztattál Fatimába, hogy kinyilatkoztasd a három pásztorgyermek számára azon Kegyelmek kincseit, amelyeket a Rózsafüzér rejt magába, ébressz őszinte szeretet a szívemben ehhez az ájtatossághoz, hogy az elmélkedés, melyek Megváltásunk titkaira emlékeztetnek, gyümölcseivel gazdagíthasson engem, elnyerhessem a békét a világ számára, a bűnösök és Oroszország megtérését, és azokat a Kegyelmeket, melyekért Hozzád könyörgök e Rózsafüzér által (itt említsd meg kérésedet). Kérem mindezt Isten nagyobb Dicsőségére, a Te tiszteletedre és a lelkek javára, különösen a magam javára. Ámen.

 

 

 

Bevezető ima – Szent Rózsafüzér Királynéja…

(1) Hiszek egy Istenben (Apostoli hitvallás)

(2) Mi Atyánk

(3) Bevezető három Üdvözlégy titkokkal

(4) Dicsőség …

Fatimai fohász – Ó, Jézusom…

Titkonként ( x (5)) ismételjük:

(5) Mi Atyánk

(6) Üdvözlégy tized

(7) Dicsőség …

Fatimai fohász – Ó, Jézusom…

Az 5 tized után:

(8) Befejezés – Könyörögjünk…

 

 


Ima: 
26

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer