Jelenlegi hely

Keresztes Imahadjárat 58. imája A Megtérés Keresztes Hadjárata

Nyomtatóbarát változat

Üdvösség Anyja: Arra buzdítalak benneteket, gyermekek, hogy szenteljétek a júniusi hónapot az emberiség megtérésének, ezáltal biztosítván számukra, hogy ők az üdvösségüket keressék.

Nevezzétek ezt a hónapot a „Megtérés Keresztes Hadjárata” hónapjának, és egyként imádkozzatok csoportokban az egész világért.

„Ó, drága Jézus, hívlak Téged, hogy öleld át Isten minden gyermekét, és borítsd be őket Drága Véreddel. Engedd, hogy Véred minden cseppje beborítson minden lelket, hogy így megvédje őket a gonosztól.

Nyisd meg mindenki szívét, különösen a megkeményedett lelkekét, és azok szívét is, akik ugyan ismernek Téged, de a büszkeség bűne foltot ejtett rajtuk, hogy leboruljanak és könyörögjenek azért, hogy Szereteted Fénye elárassza a lelküket.

Nyisd meg szemüket, hogy meglássák az Igazságot, hogy Isteni Irgalmasságod virradata rájuk zúdulván beborítsa őket Irgalmasságod Sugaraival.

Téríts meg minden lelket kegyelmeid által, különösen azokat, drága Jézus, akiket most kérek tőled: (itt nevezd meg a személyes szándékodat). Irgalomért könyörgök Hozzád, és egy napi böjtöt ajándékként felajánlok Neked minden héten ebben a hónapban, engesztelésül minden bűnért.

Ámen.”

Ima: 
58

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer