Jelenlegi hely

A kivégzések, az eutanázia, a terhesség-megszakítás és az öngyilkosság

Nyomtatóbarát változat

2011. július 15. péntek; 17:30

Leányom, amikor gyermekeim szeretetet éreznek a szívükben, akkor biztosak lehetnek abban, hogy Én Jelen vagyok lelkükben. Szeretetem erőt ad gyermekeimnek akkor, amikor ezt a legkevésbé várnák. Ez még a legnagyobb bűnösökre is érvényes, akiknél a kemény külső nagyon gyakran egy érzékeny szívet takar.

Minden egyes személy a földön, egy gyermek, akit Isten, az Atya teremtett. Ezért minden személyben ott van a fény, bár néha nagyon elhalványul, amikor a lelkek a sötétséghez vonzódnak. Mindamellett az Én Világosságom jelen van bennük, hiszen nélküle teljes sötétségben lennének, amelyben nem tudnának tevékenykedni. Amikor a lelkek a sötétség félelmetes állapotába kerülnek, akkor gyakran az öngyilkossághoz folyamodnak. Ez azért van így, mert lelki és szellemi gyengeségeik miatt a sátán ellopja lelküket, és meggyőzi őket arról, hogy vessenek véget az életüknek. Sok követőm nem érti ezt az állapotot, hogy hogyan lehetséges ilyen sötétség a lelkekben. Ezért sokat kell imádkozniuk ezekért a gyermekekért, akik a kétségbeesés ilyen állapotába kerülnek.

Isten, az Örök Atya, mindörökké irgalmas, és mindig segíteni fog ezeknek a lelkeknek, akik közül sokan olyan nagyon szenvednek, hogy már nem teljes az elméjük ítélőképessége. Halálos bűnt csak akkor lehet elkövetni, amikor egy bizonyos személy teljes, ép elmével rendelkezik, tiszta szándékai vannak, és tudatában van annak, hogy amit tesz, az helytelen. Tehát ne úgy vegyétek, hogy az ilyen lelkek teljesen el vannak veszve, mert ők nem tudják, mit cselekszenek.

Vegyétek tudomásul, hogy az eutanáziát Atyám helyteleníti, és nem tűri el, mert egy ember sem veheti el tudatosan a másik életét. Atyám Nevében semmilyen okot sem lehet ennek igazolására előhozni. Toleranciát talán egyedül az emberséges bánásmód mellett szóló érvvel szemben lehet mutatni egy ilyen tett megítélésében, de senki sem dönthet a halál dátuma felől - kivéve a Mindenható Atyát -, mert erre az ember nincs feljogosítva. Az ember sohasem lesz azzal a hatalommal felruházva, hogy elkövethesse ezt a halálos bűnt.

Az emberek mindenféle mentségeket hoznak fel arra, amikor egy másik ember életét elvették, de ezek közül semmiféle körülmény sem adhat igazolást arra, hogy elfogadható legyen. Ez érvényes mind a kivégzésekre, a terhesség-megszakításokra, mind pedig az eutanázia bűnére.

Most mindannyian üljetek le, és gondoljatok arra, hogy nehéz ítélet vár rátok, ha Atyám legszentebb Tízparancsolata ellen vétkeztek: Ne ölj! Ne feledjétek, hogy csak egy Isten van, és csak Ő dönthet arról, hogy mikor lehet egy életet elvenni. Ha ez ellen a Parancsolat ellen tudatosan vétkeztek, akkor örökre a pokol kínjai között fogtok szenvedni.

Kérlek benneteket, könyörgöm hozzátok, ne engedjetek a sátán nyomásának, aki állandóan arra bíztat, hogy életet oltsanak ki, azért, hogy ő a lelkeket ellophassa, akik különben Atyám dicsőséges Birodalmára voltak szánva.

 

Isteni Megváltótok, Tanítótok és Megmentőtök, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer