Jelenlegi hely

Legyetek felkészültek minden időben

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 1. hétfő; 23:00

Drága, szeretett leányom, most végre valóban egyesültél Velem. Most látni fogod, miért olyan sürgős segíteni embereknek, hogy megtérésük érdekében megnyissák a szemüket, és hogy bejuthassanak Atyám Birodalmába.

Manapság olyan sok ember gúnyol ki Engem. Amikor híveim elismerő módon a Nevemet említik, akkor őket is kigúnyolják, kicsúfolják és kinevetik. Vannak olyanok, akik dühösek lesznek, amikor a Nevemben provokálják őket. Aztán vannak olyanok is, akik nem csak elutasítanak, hanem gyűlölnek is Engem. Sohasem volt a világon ennyi ember, akik hátat fordítottak a hitnek, mint most.

Nagyon sok lélek döntött úgy, hogy még a gondolatát is elutasítja annak, hogy Én, vagy az Örök Atya Létezünk. Azt gondolják, hogy semmit sem számít, hogy hisznek-e vagy sem, és ennek semmi jelentősége sincs az életükben. Sokan azok közül, akik langyos hitűek, nemtörődöm módon elutasítják Tanításaimat azáltal, hogy csak a szájukkal vallják meg a hitüket. Ők azt hiszik, hogy később, az élet során sok idejük lesz még arra, hogy a szükséges időt hitük gyakorlásának szenteljék. Ez különösen a fiatal nemzedékre igaz, akik azt gondolják, hogy a hit nem egy olyan dolog, ami miatt zavartatni kellene magukat. Ők azt hiszik, hogy sok év áll még előttük, hogy tisztelhessenek Engem, szerető Megváltójukat és az Örök Atyát. Ezért az idősebbek hajlamosak arra, hogy a hitük újraélesztését az életük azon későbbi szakaszában kezdik el, amikor elkezdenek a túlvilágról gondolkodni.

Amit az emberek egyáltalán nem tudnak felfogni: az, hogy bármikor meghalhatnak, bármelyik pillanatban, bármely életkorban, születésüktől fogva egészen öreg korukig. Ezért minden időben fel kell erre készülniük.

Könyörgök minden hívemhez, hogy imádkozzanak a tisztánlátásért, a fiatalok tanításáért mindenhol, hogy sürgősen megnyissák a szemüket azon szeretet előtt, amelyet Én és az Örök Atya érzünk egyenként mindnyájatokért. Segítsetek nekik, hogy a Paradicsom ígéretével szemben megnyíljon a szemük. Ez most a ti kötelességetek Velem szemben, azért, hogy fiatal gyermekeim ne vesszenek el a hazugságokban, amelyeket a sátán ma a világban terjeszt.

Segítsetek nekem, hogy megmenekülhessenek mindazok, akik azt hiszik, hogy rengeteg idejük van még arra, hogy odafigyeljenek a lelkük felkészítésére, a földi Új Paradicsomra, amely egyre csak közeledik, és amely egy szempillantás alatt valósággá válik éppen akkor, amikor a legtöbben közületek a legkevésbé számítanak rá.

 

A ti szerető Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer