Jelenlegi hely

Még a gyilkosság bűnét is meg lehet bocsátani

Nyomtatóbarát változat

2011. december 21. szerda, 20:10

Drága, szeretett leányom, Én Vagyok az.

Ma este azért jöttem, hogy vigasztalást adjak azoknak a bűnösöknek, akik azt hiszik, hogy nem méltók arra, hogy megálljanak a Színem előtt.

Azokhoz a szegény, megkínzott lelkekhez szólok most, akik azt gondolják, hogy bűneik annyira visszataszítóak, hogy ezeket már nem lehet megbocsátani. Milyen nagy tévedésben vagytok!

Nem tudjátok, hogy nincs olyan bűn a világon, amelyet Én meg ne tudnék bocsátani? Miért féltek ennyire?

Nem tudjátok, hogy még a legsúlyosabb bűn, mint a gyilkosság bűne is megbocsátható? Minden bűnt meg lehet bocsátani, és meg is lesz bocsátva, ha a bűnösök őszinte bűnbánatot mutatnak.

Én várok. Nyissátok meg Nekem a szíveteket. Bízzatok Bennem. Talán Én Vagyok az egyetlen igaz barátotok, akinek mindent elmondhattok; Engem semmi sem tud megbotránkoztatni.

A bűn egy való tény, mely az élethez tartozik. Nagyon kevés lélek tud hosszabb ideig a kegyelem állapotában megmaradni, beleértve a kiválasztott lelkeket is.

Sohase tartson titeket vissza bűnötök súlyossága annak őszinte meggyónásától.

Ha féltek Tőlem, és továbbra is hátat fordítotok Nekem, akkor még jobban eltávolodtok Tőlem.

Sok gyermekem nem érzi magát méltónak a Szeretetemre. Mégis Én mindegyiket szeretem, beleértve a megrögzött bűnösöket is. Magát a bűnt nem tudom elfogadni. Azt sohasem tudnám, de a bűnöst szeretem.

A bűn miatt lettem a világba küldve, mint Megváltó, hogy bűneitek bocsánatot nyerhessenek.

De ahhoz, hogy megbocsáthassanak nektek, bocsánatot kell kérnetek. Ha a megbocsátást keresitek, akkor először alázatosnak kell lennetek, mert alázat nélkül nincs őszinte bűnbánat.

Én, a ti Megváltótok könyörgöm hozzátok, hogy szálljatok magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogyan élitek az életeteket. Ti a jó cselekedetek és a felebaráti szeretet által mutatjátok meg, hogy szeretitek-e Istent, vagy sem.

Nektek nem kell közvetlenül ismernetek Engem ahhoz, hogy szeressetek, gyermekeim. A jó cselekedetetek, az egymás iránti szeretetetek, a kedvességetek és a mások iránti nagylelkűségetek által bizonyítjátok Irántam való szereteteteket anélkül, hogy az tudatos lenne számotokra.

Hasonlóképpen, amikor életetek minden rossz cselekedetéért igaz bűnbánatot mutattok, alázatos szívetek által azt bizonyítjátok, hogy szerettek Engem.

Mit gondoltok, másként hogyan kerülhetnétek közel a Szívemhez?

Sohasem szabad félnetek, hogy közeledjetek Hozzám. Én sohasem Vagyok távol tőletek.

Jöjjetek most Hozzám, mert csak így tudom táplálni a lelketeket, és azt a békét megadni, amelyre oly nagyon vágyakoztok.

 

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer