Jelenlegi hely

A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 30. péntek; 21:15

Drága szeretett leányom, most a lelkek megtérésére vonatkozó feladatom intenzitásában növekszik.

Megkérlek, hogy annyi embert figyelmeztess, amennyit csak tudsz, hogy a Nagyfigyelmeztetésre felkészíthessék a lelküket.

Értesíts minden papot, apácát, püspököt és más vallási felekezetet, mindazokat, akik Örök Atyámban hisznek, hogy hallgassanak Szavamra. Nagyon sok gyermekem olyan sötétségben van, hogy Isteni Dicsőségem Fénye fájdalmat fog a lelküknek okozni. Ők valódi fájdalmat fognak érezni, mert nem lesznek képesek elviselni Irgalmasságom eme Nagy Cselekedetét.

Egyes emberek szórakozva mosolyognak ezeken a Szent Üzeneteken. Ez elszomorít Engem. Nem azért, mert nem hiszik el, hogy Én ilyen módon szólok hozzájuk, hanem azért, mert nem akarnak hinni Bennem. Mindnyájatoknak mondom, akik aggódtok szeretteitekért: imádkozzatok, hogy ez a megtisztulás, amellyel ők a Nagyfigyelmeztetés alatt szembesülnek, végül a Szívemhez hozza őket.

Az a kérésem, hogy most minden követőm védekezzen a Sátán ellen. Meg kell hinteniük Szenteltvízzel lakásaik minden sarkát, Benedek keresztet kell hordaniuk, és mindig legyen Rózsafüzér náluk. Imádkozzatok Szent Mihály Arkangyalhoz is. A Sátán és követőinek hadserege mindent meg fognak tenni, hogy meggyőzzenek arról benneteket, hogy nem Én szólok hozzátok. A Sátán és démonai elkezdenek kínozni benneteket, és elmétekbe szörnyű kétségeket ültetnek. Ti, gyermekeim, megállíthatjátok őket azáltal, hogy követitek Utasításaimat. Sajnos, a gyenge lelkek elméit annyira megzavarja, hogy teljesen elutasítanak Engem.

A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni. Ők érvelni fognak, hogy hogyan és miként bántottak meg Engem. Még az égő pokol tüze sem fogja eltörölni Létezésem minden kétségét, amelyet a Nagyfigyelmeztetéskor fognak megtapasztalni.

Sokan hazugságokat fognak a Nagyfigyelmeztetésről terjeszteni, miután már beteljesedett. Ők, a pogányok, akik a Sátán rabszolgái, egy olyan hazugságot fognak kitalálni, amelyet mindenfelé terjeszteni fognak. Tudományos érveket fognak előhozni, hogy az eseményt kimagyarázzák. Ők nem akarják hallani az Igazságot. Ezért értük imádkozni kell. A Sátán olyan erősen tartja a markában a világot, hogy a Nevemet nem fogják nyilvánosan kiejteni. Amint az már nyilvánvaló, a földi Létezésem megvitatása egy kellemetlen beszédtéma lett.

Manapság a Nevemet legfőképpen a „rossz nyelvek” használják, vagy az átkozódáskor, a megszólók nyelve által. De most hallgassatok meg Engem. A Nevemet újból meg fogják hallani, és el fogják ismerni a Nagyfigyelmeztetés után mindazok, akik meg fognak térni. Azután, akkor fogják Nevemet használni, ha gyermekeim imádkozni fognak Hozzám.

 

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer