Jelenlegi hely

Minden gonosz háborús cselekedetért és minden rémtettért Isten el fogja űzni, és agyon fogja csapni őket

Nyomtatóbarát változat

2013. augusztus 27. kedd, 23:45

Drága, szeretett leányom, a világ borzalmas háborúk elviselésének a küszöbén áll, és a gyűlölet el fog terjedni, és sok nemzetet fog megfertőzni. A nyugtalanság és a megosztottság a legtöbb nemzetben jelen lesz, és akkor az emberek tudni fogják, hogy az idők hihetetlenül megváltoztak.

Egy mély, nyugtalanító aggodalom lesz érezhető, és az emberek nem fogják tudni, hogy kiben bízhatnak meg. Így fertőzi meg a Sátán Isten gyermekeit, mivel egyiket a másik ellen uszítja. Csak azok fognak vigaszra találni, akik az Igaz Istenben bíznak, mert tudni fogják, hogy a hitük és az Irántam való szeretetük meg fogja őket tartani erősnek.

Nektek kitartóan kell imádkoznotok, hogy a bekövetkező csalás, mely oka a sok háborúnak, annak látsszon majd, ami az valójában – egy kísérlet arra, hogy mély megosztottságot és gyűlöletet okozván a világot ellenőrzésük alá vegyék. Atyám meg fogja büntetni az elnyomókat, mert pusztítást és fájdalmat okoznak az ártatlanoknak.  Sokakat megölhetnek és megnyomoríthatnak, de a gonoszságukért Atyám le fog súlytani rájuk.

Azoknak, akik azt hiszik, hogy háborút okozhatnak, és hogy becsaphatják a világot, kevés idejük marad arra, hogy dicsekedjenek gonosz cselekedeteikkel. A sorsuk meg van pecsételve. Isten Kezének beavatkozása látható lesz a világ minden táján. Minden gonosz háborús cselekményért és minden rémtettért Isten el fogja űzni, és agyon fogja csapni őket.

Az emberi kéz által kiváltott háborúk tönkreteszik a fizikai életet. Atyám büntetés meg fogja akadályozni, hogy ezek a lelkek megkapják az üdvösség Ajándékát.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer