Jelenlegi hely

Nagyon kevesen találnak vigaszt Bennem. Én türelmesen várok, mégsem fognak Hozzám jönni

Nyomtatóbarát változat

2013-06-25 20:45

Drága, szeretett leányom, ma folynak Könnyeim, mivel a gonosz hitványsága, mely az ember szívében nyilvánul meg, egyre növekszik. Annyira megkeményedtek, hogy kőszívűkben nem marad hely Számomra, Jézus Krisztus számára, hogy bennük vigasztalásra találjak.

A Szívem most hevesen ver a szomorúságtól a Keresztények miatt, akik elszakadtak az Igazságtól, és mindattól, amit tanítottam nekik. Nagyon kevesen találnak vigaszt Bennem. Én türelmesen várok, mégsem fognak Hozzám jönni. Ők egy falat állítottak fel, mely elválasztja őket Tőlem, és színlelve beszélnek azon Ígéretemről, hogy újra eljövök. Mennyire elfelejtették, amit mondtam, és amit a megmentésükért tettem, és azt, amit Atyám Könyvén keresztül kinyilatkoztattam nekik, hogy várják az időt, ami egyre csak közeledik. Szegény, szegény gyermekeim. Először is fel kell ébresztenem az Irántam való szeretetet a szívükben, ha vigasztalásban, szomorúságuk fájdalmának enyhítésében és az élet nehéz megpróbáltatásainak enyhítésében akarnak részesülni. Nekik most, ebben az időben szét kell tárniuk karjaikat, és hívniuk kell Engem, hogy az átmenetet fájdalommentessé tegyem számukra.

Én nem szeretnék fájdalmat okozni Isten gyermekeinek. De azáltal, hogy elutasítják Tanításaim Igazságát és az Atyám által lefektetett Törvényeket, a gonosszal folytatott szörnyű csatába lesznek rángatva, még mielőtt Irgalmasságom a Karjaimba vonzaná őket, amikor is majd megmentem őket.

Milyen kevés bizalmat hordoznak a szívükben az Egy Igaz Isten iránt! Mennyire komolytalanok, és milyen gyorsan felkarolják a hazugságokat, hogy kielégítsék a bűn utáni vágyaikat. Milyen könnyen be lehet csapni őket, amikor elfogadják a hazugságokat, melyek megfelelnek életstílusuknak, annak érdekében, hogy igazolják a bűnt.

Bármilyen elfogadhatóan indokolják meg a bűnt az emberi értelem szerint, számukra ez az egyetlen út, amit választanak, csak hogy úgy éljék az életüket, ahogyan szeretnék. Az Igazságot olyan nehéz lenyelni, és nehéz megemészteni, melynek elfogadása érdekében a test önmegtagadására van szükség. Az Igazság – ha és amikor elfogadják azt – nagy bátorságot követel, és csak azok tudják azt könnyedén átölelni, akik az Alázat Ajándékával rendelkeznek.

Azok, akik őszintén keresik Isten Igazságát, gyakran azok által vannak félrevezetve, akik azt mondják, hogy Isten Szavát hirdetik. Az egyedüli hely, ahol az Igazságot megtaláljátok: a Legszentebb Biblia és az Én Szent Szavam, mely ezeken az Üzeneteken keresztül adatik nektek. Üzeneteim megerősítik Isten Szent Szavát, ahogyan az Atyám Könyvében áll.

Engem nem könnyű szeretni, mivel csak egyszerű gyermekként jöhettek Hozzám. Magatok megjátszását, melyet a mindennapi életetek során a világnak mutattok, félre kell tennetek. Ti egyedül csak úgy jöhettek Hozzám, mint egy egyszerű, bizakodó gyermek. Le kell borulnotok Előttem, és kérnetek kell Engem, hogy felemeljek benneteket, formáljalak titeket, segítsek nektek, hogy a szentség helyes útján járjatok, és hogy teljesen megbízzatok Bennem.

Mihelyt mindent átadtok Nekem, Én fel foglak emelni benneteket, elveszem a félelmeteket, és Királyságomba viszlek benneteket. Még akkor is, amikor Isten Szeretetével a lelketekben nehéznek fogjátok találni ezt az utat. De ez olyan lesz, mint amikor egy pókhálót eltávolítanak, mert mihelyt az Igazság világossá válik, már nem szeretnétek más úton járni. Mert ez lesz az egyetlen út, ami a Paradicsomhoz vezet benneteket, és ez lesz az az út, amelyet választanotok kell, hogy Hozzám, Jézus Krisztushoz jöjjetek. Mert Én Vagyok az Út.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer