Jelenlegi hely

Ne háborogjon a szívetek, ne vitatkozzatok Rólam, és ne próbáljatok Nálamnál okosabbak lenni, mert az nem szolgál semmiféle célt. (&163.)

Nyomtatóbarát változat

2014. augusztus 9. szombat, 17:43

Drága, szeretett leányom, amint tombolnak a viharok, és a béke darabokra törik, tudnod kell, hogy egyre közeledik Beavatkozásom ideje, hogy lesújtsak. Az ember amerre csak tekint, mindenütt zűrzavart fog látni, és egyesek azt fogják mondani, hogy az idő hamarosan elérkezik. Midőn a világ különböző tájain háborúkat láttok majd kitörni, és amikor az új tanok egyre csak halmozódnak és terjednek a lelkileg kiéhezettek között – akiket elsőként fognak megragadni, mint méheket a mézzel –, csak akkor lehettek biztosak a nagy változásokban, amelyek Második Eljövetelemet készítik elő.

A felhők a vihar előtt össze fognak gyűlni, és a viharok tombolni fognak, még mielőtt az utolsó villám lecsapna az égből. A jelek egyre világosabbakká fognak válni azok számára, akik a szemükkel képesek látni, de a többiek egyszerűen csak azt fogják gondolni, hogy kevés igazságosság van a világban, felfordulások, mint a múltban, éppen úgy, mint ahogy az mindig is volt. De tudnotok kell, hogy a megjövendölt próféciák be fognak teljesedni, és annak, még a Nagy Nap előtt, sokan tanúi lesznek.

Ne háborogjon a szívetek, ne vitatkozzatok Rólam, és ne próbáljatok Nálamnál okosabbak lenni, mert az nem szolgál semmiféle célt, hacsak azt nem, hogy elmérgesedjen a félelem a szívetekben. Aggasztó Számomra látni a megosztottságot a világban; fáj, hogy látom a gonoszságot, ami az ártatlanok meggyilkolásához vezet, és a szenvedést, melyet a gyengéknek okoznak. Fáj Nekem, hogy oly sokakat a sötétségben látok, akik sírnak a szomorúságtól, mert nem hisznek a jövőben. Ők nem hisznek azon Ígéretemben, hogy visszakövetelem Királyságomat, és hogy dicsőséget hozok az emberiségnek. Ó, mennyire elszomorít ez Engem, és mennyire vágyom arra, hogy ezeknek a lelkeknek elhozzam Szeretetem vigaszát és a békét lelkük mélyébe.

Amikor a széthullás, mely a világot sújtja, intenzitásában megnövekszik, le kell tennetek fegyvereitek mindegyikét, és önmagatok védelme érdekében Színem elé kell helyeznetek minden védekező cselekedetet, s aztán hívnotok kell Engem az alábbi Imával.

A Keresztes Imahadjárat 163. Imája: Ments meg engem az üldöztetéstől

Ó, Jézus, óvj meg Engem a Te Nevedben történő üldöztetés fájdalmától. Dédelgess a Szívedhez engem. Szabadíts meg a gőgtől, a kapzsiságtól, a rosszindulattól, önző énemtől, és lelkem gyűlöletétől. Segíts nekem, hogy valóban át tudjam adni magam Irgalmadnak.

Vedd el félelmemet.

Segíts nekem, hogy letehessem fájdalmam terhét, távolíts el tőlem minden üldöztetést, hogy kis gyermekként követhesselek téged abban a tudatban, hogy minden dolog a Te Ellenőrzésed alatt van.

Szabadíts meg azok gyűlöletétől, akik a Tiedként hirdetik magukat, de akik valójában megtagadnak Téged.

Ne engedd, hogy felvágott nyelvükkel ostorozzanak engem, vagy hogy gonosz cselekedeteik eltereljenek engem az Igazság útjától.

Segíts nekem, hogy egyedül csak az eljövendő Királyságodra összpontosítsak, és minden bántalmazás ellenére - melyeket talán a Te Nevedért kell elviselnem - méltósággal kitartsak. Hozd el nekem az elme, a szív és a lélek nyugalmát. Ámen.

Kérlek benneteket, maradjatok nyugodtak, midőn a viharok ereje megnövekszik, mert ha nem bíztok meg teljesen Bennem, meg fogtok inogni, és fájdalmatok elviselhetetlenné fog válni, amikor a gonoszságot majd jóként álcázva látjátok. Bízzatok Bennem. Soha ne térjetek el Tanításaimtól; imádkozzatok felszabadult lélekkel, minden rosszindulattól mentesen, mert - mint követőimtől - ez az elvárás veletek szemben. Ha ezt teszitek, felszabadultok, és semmi sem fog többé aggasztani benneteket.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer