Jelenlegi hely

Ne vegyétek figyelembe az ellenzék harsogásait, mivel az emberi véleménynek nincs jelentősége Királyságomban

Nyomtatóbarát változat

2014. augusztus 30. szombat 18:15

Drága, szeretett leányom, a szenvedésben való kitartás közelebb hozza a lelket Hozzám, és Én az ilyen megpróbáltatásokat megjutalmazom. Soha ne gondoljátok azt, hogy egy lélekben való Jelenlétem észrevétlen marad a gonosz számára, akit leginkább azok a lelkek vonzanak, akikben Jelenlétem a legerősebb. Fogadjátok el a szenvedést az Én Nevemben, és értsétek meg az okát, mivelhogy az Értem van. Ha nem lennék jelen a lelketekben, a gonosz figyelmen kívül hagyna benneteket.

A Kegyelmek, amelyekkel azokat halmozom el, akik a legjobban szeretnek Engem, és akik félretették az önszeretet és a gőg minden formáját, magukban foglalják a tisztánlátás Ajándékát is. Ez egy nagyon különleges mennyei Ajándék, és áldottak azok, akiknek megadatott az a Kegyelem, hogy felismerjék az Igazságot, mert ők azok, akik soha nem fognak meginogni a hazugságok miatt. Azok, akik megkapják ezt az Ajándékot, lelkeket fognak hozni Nekem. De mindenegyes Nekem hozott lélekért, imátokért és szenvedésetekért, a gonosz megpróbál megállítani benneteket. Tudjátok meg, hogy az Isten Dicsősége, mely kísér benneteket, szörnyű mérget fog magára vonni éppen a gyenge lelkek által, akik az Én Nevemben átkozni fognak benneteket, mert ők olyanok, mint az abrak a Sátán és minden démon számára, akiket ő szabadított el, hogy elpusztítsák a lelkeket a Földön.

Legyetek békében, és tudjátok meg, hogy amikor a nehézségek közepette az Igazságot – Isten Igéjét – támogatjátok, Teljes Hatalmamat a lelkek megmentésére fordítom. Mert minden egyes lélekért, akiket Hozzám hoztok, Kegyelmeimmel halmozlak el benneteket, és ez így fog folytatódni. Ne vegyétek figyelembe az ellenzék harsogásait, mivel az emberi véleménynek nincs jelentősége Királyságomban. Úgy kell másokra néznetek, mintha az Én Szememen keresztül látnátok őket. Hát nem ezt mondtam nektek annak idején? A legalapvetőbb leckét sem értitek, amelyet a Földön töltött időm során tanítottam nektek? Úgy szeressétek egymást, ahogyan Én szeretlek benneteket. Ha nem tudjátok szeretni ellenségeiteket, akkor sokkal nehezebben fogtok tudni közelebb kerülni Hozzám. Ha mások elé helyezitek magatokat, nem mondhatjátok, hogy feltétel nélkül szerettek Engem. Amennyiben másképpen tettetek, ezt mondhatjátok Nekem:

Jézus, nem vagyok méltó arra, hogy a Színed elé álljak, de tégy velem akaratod szerint, mint ahogy én is kívánságodnak megfelelően fogok cselekedni.”

Induljatok mindnyájan, és emlékezzetek arra, hogy Én Ki Vagyok. Csak akkor mondhatjátok valóban, hogy az Enyéim vagytok, ha Tanításaim szerint élitek az életeteket. Ti nem vehettek ki egy részt Igémből, hangosan hirdetvén azt, s közben megtagadjátok a többi részét. Azoknak, akik önmagukat mások fölé emelik, és akik Igémnek egy elferdített változatát hirdetik, ami a lelkek Tőlem való elszakadását eredményezi, a következőket mondom: Amikor visszavonom Jelenlétemet a világból, az a nap lesz, amikor az önteltek és gőgösök a düh könnyeit fogják sírni, és aztán kétségbeesnek, mert tudni fogják, hogy a csalásuk milyen sok lélek bukását okozta; és Isten haragjától reszketni fognak. Ott lesz majd sikoltás és fogcsikorgatás! De akkor már nem lesz hova fordulniuk. Nem lesz kinek válaszolniuk, mert ők soha többé nem fogják már látni az Arcomat.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer