Jelenlegi hely

Nektek imádkoznotok kell a lelkükért, mert eladták azt

Nyomtatóbarát változat

2013. augusztus 29. csütörtök, 23:53

Drága, szeretett leányom, azoknak közületek, akik szorgalmasan imádkozzák Keresztes Imahadjáratom Imáit, tudniuk kell, hogy Én megszabadítom a világot a gonosz csapdájától.

Az őskígyó elesik és megbotlik, sok erőt veszítve, amikor ti arra törekedtek, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit naponta elimádkozzátok. És bár a nagy megpróbáltatások ideje folytatódik, imáitok sok kudarcot fognak okozni azokban a tervekben, amelyeket a Szabadkőműves erők hoztak létre a világban azzal a céllal, hogy pusztítást okozzanak annak érdekében, hogy ellenőrizhessék a gyengéket és a sebezhetőket. A Keresztes Imahadjárat egyetlen imája is elég Nekem, amelyet szívből mondanak el, hogy tönkretegyem az arrogáns politikai vezetők hatalmát, akiknek nincs lelkiismeretük.

Az egoizmus egy átok és egy teher az emberiség azon képességében, hogy harmóniában és békében tudjon élni. A személyes érvényesülés vágyától való megszállottság nem hoz mást, mint megosztottságot, mivel az ember arra törekszik, hogy uralja azokat, akikre érzése szerint szüksége van, hogy nagy nyereségre tegyen szert.

Ti, akik vakon követitek a hatalmi pozíciókban lévők utasításait, akik olyan cselekedetek elkövetésére vezetnek benneteket, amelyekről tudjátok, hogy iszonyatosak Isten Szemében, éppolyan vétkesnek találtattok, mint azok, akik arra csábítanak benneteket, hogy végrehajtsátok az ilyen gonoszságokat. Azoknak a férfiaknak és nőknek, akik mások fölött hatalmat szereztek maguknak korrupciós és más eszközökkel, nagyon sokat kell tenniük azért, hogy Dicsőséges Királyságomat élvezhessék.

Én el fogom buktatni közületek az egoistákat és a büszkéket. A földre foglak vetni benneteket, míg olyan alázatosak nem lesztek, mint azok, akiket tapostok.

Ki fogom vágni azon megkeményedett és makacs lelkek szívét, akik semmit sem törődnek mások szükségleteivel, csak a saját magukéval. Meg lesznek tanítva arra, hogy amennyiben nem képesek szeretni, a szeretetet ők sem kaphatják meg. A szeretet helyett ők a bálványozást keresik. Ezek a szegény lelkek, akik előttetek a világban minden módon kiemelkedtek, a Sátán áldozatai. Ahelyett, hogy megtapsolnátok nagyképűségüket és elfogadnátok azon kielégíthetetlen igényeiket, hogy nyilvánosan rajongjanak értük, imádkoznotok kellene a lelkükért, mert sokan eladták azt.

A szívetekben kellene hordoznotok sok olyan lélek sorsát, akik mások fölötti befolyásos pozíciókban vannak, beleértve a politikát, a zene világát, a médiát, a szórakoztató ipart és a magas pénzügyi beosztásban lévőket, hiszen sokan a saját maguk és igényeik rabszolgáévá váltak, így tehát csak a saját szenvedélyeiket és vágyaikat szolgálják. Ők megfertőzik az ártatlanokat, akik követik őket és utánozzák az életmódjukat, amely elválasztotta őket Istentől.

Én, Jézus, elítélem a hamis bálványok világát, amelyet azok hoztak létre, akik nem akarnak mást, mint hatalmat, vagyont és azt a képességet, hogy befolyásoljanak másokat.

Az ateizmus elterjedését az ember büszkesége okozta, saját képességéből fakadóan. Ez pedig abból a meggyőződésből fakad, hogy a halandó embernek - köszönhetően az emberi intelligencia Ajándékának - minden válasza megvan földi életetek valódi értelmére.

A fiatal lelkek elvesztek számomra, mert ők hamis bálványokat imádnak a földi javak, a divat, a zene és a szórakoztató világ formájában. Ez nem jelenti azt, hogy nekik nem szabad élvezni az életet – hiszen az boldoggá tesz Engem, amikor látom, hogy boldogok –, hanem az Irántam való szeretetük hiánya és a saját testük iránti szeretet az, ami elszomorít Engem. Ők tisztának és tökéletesnek születtek.  A testük egy Mennyei Ajándék. Ők megszentségtelenítik a testüket, és nem szégyellnek trágár cselekedeteket elkövetni, csakhogy magukhoz vonzzák az ártatlan lelkeket. Sokan, akik ilyen hatalommal rendelkeznek, eladták a lelküket cserében ördögi ihletésű ajándékokért. Az egyetlen ok, amiért ezek az emberek tehetséget kaptak Istentől, hogy örömet szerezzenek vele a világnak. De a Sátán sokakat megkísértett, és cserébe a lelkükért egy vagyonos, dicsőséges és csillogó életet, szolgai hízelgést, hírnevet és örömet ígért nekik. Megkapván ezeket az ajándékokat, ők arra használták, hogy megfertőzzenek más lelkeket. És ez így folytatódik, amíg további lelkek milliói a Sátán rabszolgáévá nem válnak. Sok lélek, aki a hamis bálványokat követi, vonzódni fog a kábítószerhez. Nekik nincs semmi szégyenük, szerénységük sincs, vagy igaz egymás iránti szeretetük, mivel mindegyikük a lehető legnagyobb figyelmet próbálja kivívni magának.

Oly sok időt töltenek az öndicsőítés harcában, melyet az a megszállott önszeretet okoz, hogy Istennek semmilyen szerepe sincs az életükben. Sokan közülük nyíltan elutasítják Istent a Szent Kereszt megszentségtelenítése által – oly kevés szégyenérzetük van. Nekik tudniuk kell, hogy egy szörnyű sorsot kellene elszenvedniük, ha Én nem lépnék közbe. Ez csak az egyik csoportja az elveszett lelkeknek, akiket imáitoknak köszönhetően, szeretett követőim, össze fogok gyűjteni, és az üdvösség Ajándékával fogok ellátni. E különleges ima által Menedékhelyemre viszem őket:

A keresztes Imahadjárat 117. imája: Azokért, akik eladták a lelküket

Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: (itt sorold fel őket) és mindazokat, akik cserébe a hírnév jutalmáért eladták a lelküket.

Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Tartsd távol őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket.

Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozhassanak ebből a gonosz rabságból. Vedd őket Irgalmas Karjaidba, és tereld vissza őket a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt.

Istenséged által segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket. Szabadítsd meg őket bilincsektől, amelyek fogva tartják őket, és amelynek következménye egy szörnyű kínszenvedés lesz a Pokol kamráiban.

Segíts nekik a választott lelkek szenvedései által, imáim és Irgalmad által, hogy az első vonalban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuján az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket fogságukból. Ámen.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer