Jelenlegi hely

Nem tudod, hogy semmi vagy nélkülem? Egy üres edény, melyet semmivel sem lehet kielégíteni

Nyomtatóbarát változat

2012. augusztus 10., péntek,12:45

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy amikor a Hozzám, az Isteni Jézusodhoz mondott imát elhalasztod, akkor elgyengülsz, és eltávolodsz Tőlem.

Sohasem szabad az imádkozást elhalasztanod, vagy a számodra szükséges időt késleltetned, amelyet naponta Nekem kell szentelned.

Ha ezt teszed, a gonosz elvonja a figyelmedet, és világi dolgokkal tölti meg az elmédet, melyek tartalmukban üresek.

Aztán egy ürességet fogsz érezni, és a lelkedben egy küzdelmet fogsz tapasztalni.

Nem tudod, hogy semmi vagy nélkülem? Egy üres edény, amit semmivel sem lehet kielégíteni, független attól, hogy az anyagi csodák varázsa milyen erős.

Amikor egy lelket felemelek, akkor az összefonja magát Szentséges Szívemmel.

De ahhoz, hogy szilárdan Bennem maradjon, a léleknek kommunikálnia kell Velem, szeretetét folyamatosan ki kell nyilvánítania, és a hálaadását ki kell fejeznie. Különben közönyössé válik, mint születésekor az édesanyjától elválasztott csecsemő, amikor a köldökzsinórt elvágják.

Egy percre se vedd le Rólam a szemed, mert a gonosz erre vár.

Aztán a legváratlanabb pillanatban behatol, hogy elejtsen, és elhurcoljon téged.

Ő az érzékeket kísérti, és más lelkeket, hogy kínozzák áldozataikat. Ő különösen a katonáimat veszi célba, ők szenvednek a legtöbbet.

Leányom, bár a munkámmal vagy elfoglalva, mégis elfordítod a szemed Rólam, és ez azt idézi elő, hogy szenvedsz. Te most el vagy veszve, és össze vagy zavarodva. Nyugtalanságod fokozódik, mert minden megszakítás, melyet a gonosz okoz, azt jelenti, hogy elhalasztod a Nekem, Jézusodnak szánt kijelölt időpontot.

Amikor ez történik, gyónni kell menned, vedd magadhoz Testemet, és időt kell töltened az imában.

Soha nem szabad elfelejtened, hogy Szeretett Édesanyám Rózsafüzérét imádkozzad, mert ez a védelem gyűrűjét nyújtja a sátán ellen.

Menj most. Ma az imában gyere Hozzám. Aztán a nap folyamán úgy beszélj Velem, mint egy baráttal, és oszd meg minden aggodalmadat. Majd add át azokat Nekem, és bízd Rám minden gondodat.

 

Jézusod

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer