Jelenlegi hely

Ők folyamatosan hazudni fognak és nyilvános szentbeszédük ostobaság lesz Isten Szemében

Nyomtatóbarát változat

2013. április 25. csütörtök 10:30

Drága, szeretett leányom, nem fog eltelni sok idő addig, amíg a szakadárok - akik felhagytak Isten iránti engedelmességükkel - összegyűlnek a Katolikus Egyházban, hogy gonosz támadást indítsanak azon felszentelt szolgák ellen, akik hűségesek az Igazsághoz.

Azok, akik az Én Testemhez hűtlenek, számos törvényt meg fognak változtatni, és a Szent Eukarisztia jelentéséről új értelmezéseket fognak alkotni. Sokan Isten szent szolgái közül - és minden Keresztény felekezet hívei szemtanúi lesznek, amint a Szentlelket megtámadják. Sokan meg fognak döbbenni Nevem és Tanításaim újraértelmezésének módjától, ahogyan a hangsúly az embernek a másik ember iránti kötelességére kerül. Arra fogják ösztönözni az embereket, hogy szeressék egymást, és nehézségeiket tegyék Isten Oltára elé.

Kívülről jó dolognak fogják látni a Kereszténységnek ezt a megközelítési módját. Ez a szeretet fontosságát fogja támogatni, de nem úgy, ahogyan azt Isten előírta. Látni lehet majd, amint a magasabb pozíciókban levő emberek vallásos szertartásokon egymást nyilvánosan dicsérik. Tiszteletadásként meghajolnak majd egymás előtt, és hízelgésükben Isten ellenségeinek a lábai elé vetik magukat.

Mindezek a lenyűgöző szertartások elbolondítják majd a világot, és sokan nem fogják észrevenni e ceremóniák célját. Ezek a cselekedetek, az új szentbeszédek és az új ceremóniák, melyek állítólag Engem fognak tisztelni, természetüknél fogva feketék lesznek, mert a fenevadat fogják dicsőíteni.

A sötétség királya, az ő gonosz szellemeivel együtt hirtelen sokak szívét megmozgatja, azokét, akik felelősséggel tartoznak követőim vezetéséért. Néhányan ezek közül a szolgák közül nem veszik észre, hogy őket a gonosz kísérti. Azt mondom nekik: jöjjetek most! Jöjjetek Hozzám a Bűnbánat Szentsége által! Ha aggódtok a hitetek miatt, meg foglak világítani benneteket, de előbb meg kell szabadítanotok lelketeket a büszkeségtől. A büszkeség az, ami ostoba módon megtéveszt benneteket, elhitetvén veletek, hogy a ti értelmetek különb, mint Istené.

Mások, akik olyanok, mint a báránybőrbe bújt farkasok, eladták lelküket a Sátánnak. Így ők éppúgy ravaszok lesznek, mint a Sátán az ő cselekedeteiben, és be fogják csapni Isten gyermekeit. Azáltal fognak másokat elcsábítani, hogy dicsérni fogják a szolgáikat, mintha azok szentek lennének, és ez vonzani fogja azokat a szolgákat, akik önmagukat szeretik, s tele vannak büszkeséggel, és akik mint juhok, követni fogják vezetőiket. Ők folyamatosan hazudni fognak, és nyilvános szentbeszédük (homíliájuk) ostobaság lesz Isten Szemében. Egy szikrányi igazi alázatot sem lehet majd látni egyetlen szavukban sem, bár ők minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy nyilvánosan Isten alázatos szolgáiként viselkedjenek. A Szentlélek Ereje hiányozni fog a jelenlétükből, és az Enyéim, akik igazán ismernek Engem, tanúsítani fogják ezt.

Oly sok szegény felszentelt szolgám lesz beszippantva ezekbe a hazugságokba, amelyek Testem megszentségtelenítéséhez fognak vezetni, és sokan azok közül, akik az Irántam való szeretetükkel büszkélkednek, lesznek az elsők, akik beverik a következő szeget a Testembe, mivelhogy újra keresztre feszítenek Engem.

Leányom, az irántad mutatott gyűlölet két oldalról fog jönni, mint közvetlen eredménye földi Egyházam felbomlásának. Az egyik oldalon azok fognak elhelyezkedni, akik azt mondják, hogy földi Egyházamat képviselik, de ők minden lesznek, csak épp azok nem, mivel egy egészen más tant fognak képviselni. A másik oldalon lesznek az Én hűséges szolgáim, akik nem fognak hinni neked.

Tudnotok kell, hogy az Igazság félelmet és dühöt fog kiváltani. Az Isten prófétáinak adott Igazság, nemcsak dühöt fog kiváltani, hanem a félelem miatt felháborodást is. A felháborodás és a düh a gonosztól származik. A gonosz az ember szívén keresztül rendkívül messzire el fog menni, csakhogy Isten Szavát elhallgattassa.

A próféták elleni düh nem más, mint Isten elleni gyűlölet.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer