Jelenlegi hely

Örvendjetek, amikor úgy tűnik, hogy az ég robban, mert tudni fogjátok, hogy Én jövök

Nyomtatóbarát változat

2011. október 2., vasárnap; 15:00

Drága, szeretett leányom, most megváltozik az időjárás, mely újabb jele annak, hogy a korszak is hamarosan megváltozik. Más változásokat is lehet majd tapasztalni. Mindenekelőtt, a világ számára a nap lüktetni kezd, és forogni, felkészítésként a Nagyfigyelmeztetésre.

Aztán, először a Keresztem fog megjelenni. Az emberek sokkolva lesznek, de ez csak jelként adatik azért, hogy felkészíthessétek a lelketeket, és bűneitek elengedését kérhessétek, amelyeket elkövetettek. Ha ezt megteszitek, akkor a Nagyfigyelmeztetés alatt nem fogtok szenvedni.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok követőim, mindenhol. Örvendjetek, amikor úgy tűnik, hogy az ég robban, mert tudni fogjátok, hogy Én valóban a világba jövök. Végül az emberiség nem lesz képes letagadni Engem. Szeretetem ki fog sugározni a világ minden sarkába, amint megpróbálok mindenhol, minden lélekbe behatolni.

Olyan váratlanul fog ez az esemény megtörténni, hogy a világ a nagy sokkhatás miatt meg fog állni. Amikor lassan magukhoz térnek, sokan a történtek miatt még bizonytalanok lesznek. Amint Én eljövök, majd úgy fognak eljönni a Pokolból a sátán és démonai is, akik azzal fognak próbálkozni, hogy gyermekeim lelkét felfalják. Ezért sürgősen arra kérlek benneteket, hogy lakásaitokat hintsétek meg Szenteltvízzel, és legyen mindenhol Szentelt gyertya. Magatokat kell megvédenetek.

Mindenekelőtt arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akik a szívükben nem tudják elfogadni Tanításaimat. Különösen azokért imádkozzatok, akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek, hogy megtagadjanak Engem, habár tisztában vannak azzal, hogy Keresztre feszítésem a megmentésükre szolgál.

Ne feledjétek, hogy Én közületek egyenként mindenkiért meghaltam, hogy megmentselek benneteket. Ne feledjétek, hogy ezúttal is azért jövök, hogy minden embert megmentsek. Egyetlen egy embert sem zárok ki közületek.

Ez most a ti esélyetek, gyermekeim, hogy a földi béke korszakában helyet biztosítsatok magatoknak. Miért is ne akarnátok ennek részesei lenni? Miért is akarná valaki tudatosan bárki is a Pokol mélyét választani cserébe ezért a Nagy Ajándékért?

Örvendjetek. Köszönjétek meg ezt a Nagy Ajándékot Istennek, az Atyának. Öleljétek át ezt az Ajándékot szeretettel és örömmel a szívetekben.

 

Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer