Jelenlegi hely

A Sátán utolsó napjai: Akárcsak a darázs, fullánkja haldoklása közben lesz a legfájdalmasabb

Nyomtatóbarát változat

2012. február 13. hétfő, 3:30

Leányom, kérlek, ne feledd, hogy az embernek csak körül kell néznie ahhoz, hogy megtudja, milyen nagy változások mentek végbe a világban.

A megszokott mindennapi események nem fognak már sokáig ugyanannak látszani. Azok az örömök, amelyeket az anyagi javak miatt éreztek, már elvesztették csillogásukat. Ezek már nem maradnak sokáig vonzóak. Az értéktelenség álarcával vannak színezve.

Miért van ez így? Nem tudjátok, hogy ez az Antikrisztus ostora, és az ő földi jelenléte árnyékolja be mindezeket?

Ő, a sátán ivadéka, megfertőzi társadalmatok minden szintjét, beleértve a politikát, a hadsereget, a pénzügyi intézményeket, a humanitárius szervezeteket, és még a templomaitokat is.

Egyetlen egy területet sem kímél meg, s teszi mindezt azért, hogy ezekben az utolsó napokban fájdalmat okozhasson a Földön.

Ne feledjétek, hogy Én, a ti Jézusotok, a Szentlélek erejét adtam nektek, követőimnek, hogy ezeket a gonosztevőket ártalmatlanná tegyétek.

Minél erősebben harcoltok hitetek erejével, annál gyengébb lesz az Antikrisztus szorítása.

Az ima, de különösképpen a Keresztes Imahadjárat imái, amelyeket neked, hírnökömnek adok, segíteni fognak e gonoszság elűzésében.

Minden gonoszságot meg lehet semmisíteni az imádság által. Ez ilyen egyszerű.

A sátán és hadserege életben maradásának napjai meg vannak számlálva. Azonban, akárcsak egy darázsnál, fullánkja a haldoklásakor lesz a legfájdalmasabb.

Mutassatok türelmet és kitartást ezekben a megpróbáltatásokban, és ti, hadseregem, egységben, reménnyel és bizalommal fogtok menetelni a földi Új Paradicsomom felé.

 

Megváltótok,
Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer