Jelenlegi hely

Sohase tegyétek ezt, mert ez az egyetlen bűn, amelyik az álszenteskedés miatt undorít Engem

Nyomtatóbarát változat

2013-06-12 23:50

Drága, szeretett leányom, miközben minden Erőmmel megpróbálom a hívők lelkét lángra gyújtani - mindenekelőtt a világnak adott ezen Üzeneteim által -, ismét azokat kell figyelmeztetnem, akik gonoszul beszélnek Szent Szavamról. Mialatt Én a langyos hitű lelkeket felkeresem, miért kell elutasítaniuk az Igazságot azoknak, akik azt állítják, hogy az Én Nevemben beszélnek, amikor az az Isten Báránya által adatik nektek ezeken az Üzeneteken keresztül?

Melyik ember szólna ilyen módon hozzátok az Én Nevemben, és merne megállni előtettek? Senki. Egyedül csak Isten Hatalmának köszönhetően lehetséges ilyen egyszerű nyelvezettel megismertetni Szavamat veletek.

Az ember továbbra is vétkezni fog, akár olyan bűnt elkövetvén, amelyet mindannyian egyformán elkövetnek a világban, vagy akár súlyos természetű bűnt. Ti mindnyájan bűnösök vagytok.

Egy bűnös sohasem részesíthetne bűnbocsánatban egy másik embert az Én Nevemben, hacsak az nem az Én Felhatalmazásom által történik a Gyónás Cselekedete által, mely egy rövid ideig megszabadít benneteket a bűntől. Egy bűnös nem ítélhet el egy másik bűnöst az Én Nevemben, mert erre nincs joga. Amikor egy másik bűnöst elítéltek - még ha az a legsúlyosabb cselekedettel is vétkezett Isten ellen -, akkor olyan feketévé válik a lelketek, mint annak a lelke, akit nyilvánosan elítéltetek az Én Nevemben.

Nem tudjátok, hogy milyen Fájdalmat és bánatot okoztok Nekem, amikor egymást bántjátok? Hát nem értettetek meg egyáltalán Engem? Nem tanultátok meg, hogy miért haltam meg értetek? Azokhoz szólok közületek, akik még mindig nem értették meg az Igazságot: nektek most meg kell azt hallgatnotok. Én nem ítéllek el benneteket bűneitekért, mert szeretlek titeket, és minden bűnt megbocsátok nektek, lehet az bármilyen szörnyű is. De amikor az Én Nevemben azt állítjátok magatokról, hogy egyenrangúak vagytok Velem, és a Nevemet felhasználva más bűnöst elítéltek, akkor Én szintén el foglak ítélni benneteket.

Senki sem ítélheti el a másikat, független attól, hogy mennyire szeretlek titeket. Egyedül csak Én, Jézus Krisztus kaptam meg Atyámtól azt a Felhatalmazást, hogy Megítéljem az emberiséget, senki más. Ha elkövetitek ezt a bűnt, akkor szembe kell néznetek az Ítéletemmel. Sohase tegyétek ezt, mert ez az egyetlen bűn, amelyik az álszenteskedés miatt undorít Engem.

Az idő szinte elérkezett az emberiség számára, hogy szemtanúja legyen az Igazságnak. Nem sokan fognak válaszolni Hívásomra addig – beleértve azokat is, akik azt vallják, hogy hűségesek Hozzám – amíg Atyám számos büntetést nem szabadít a világra. Annyira vakok vagytok az Örök Élet Igazságára, annyira érzéketlenek vagytok Isten Szavának meghallására, hogy egyedül csak akkor fogjátok meghallani, amikor már a büntetések rátok szabadultak.

Amikor a számos büntetésből az első bekövetkezik, sokan azt fogják mondani, hogy ezek természeti katasztrófák, de amikor olyan gyorsan szakadnak majd rátok, hogy nem lesz hová futnotok, akkor tudni fogjátok, hogy Isten Keze volt az, ami elért benneteket.

Atyám meg fogja rázni az egész világot. Azok közületek, akik kételkednek abban, hogy Ő létezik, tudni fogják, hogy ezeket az eseményeket nem lehet kizárólag csak a természetnek tulajdonítani. Ti, akik hisztek Bennem, de kigúnyoljátok ezeket az Isteni Üzeneteket, meg fogjátok enni szavaitokat, és ki akarjátok majd vágni a nyelveteket, mert hamarosan rá fogtok jönni, hogy aljas szavaitok mennyire megsértenek Engem. Nemcsak Istent káromoljátok, hanem ezt az Isteni Küldetést is akadályozzátok a lelkek megmentésében.

Azoknak a lelkeknek mondom, akik megtagadnak Engem: ti örökké szenvedni fogtok. Amikor majd Isten Színe előtt dacosan álltok, nem lesz eltűrve nektek, hogy így tegyetek. Ne feledjétek: nem számít, hogy mennyire szeretlek benneteket, Én közbe fogok lépni, ha ebben a végső Küldetésben szabotálni próbáljátok Isten azon Munkálkodását, hogy az emberiség megmeneküljön.

Most jött el annak az ideje, hogy az Igazság Könyve átadásra kerüljön a világ számára. Ha követtek Engem, de nem fogadtok most el, amint hívlak benneteket, ne aggódjatok, mert nem foglak Megítélni benneteket. De ha megpróbáltok megakadályozni Engem Isten gyermekeinek megmentésében, le foglak csapni benneteket.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer