Jelenlegi hely

Szent Eukarisztiámat továbbra is magatokhoz kell vennetek. Nem szabad a napi Áldozatról elmaradnotok, mivel nem ti lesztek azok, akiket kényszeríteni fognak, hogy ezt a döntést meghozzátok.

Nyomtatóbarát változat

2013. február 27. szerda 15:30

Drága, szeretett leányom, a napi Szentmisék még egy bizonyos ideig folytatódni fognak, és arra buzdítom Követőimet, hogy továbbra is vegyenek részt azokon, mint korábban.

Szent Eukarisztiámat továbbra is magatokhoz kell vennetek. Nem szabad a napi Áldozatról elmaradnotok, mivel nem ti lesztek azok, akiket kényszeríteni fognak, hogy ezt a döntést meghozzátok. Azt fogják bejelenteni, hogy egy másfajta áldozatot fognak bemutatni Istennek, és amikor ez megtörténik, azonnal tudni fogjátok, hogy a Szentmise gyakorlatát a Hamis Próféta meg fogja szüntetni. A Szentmise helyébe az ’egy- világ’ pogány rituáléja kerül, és ti, szeretett Követőim, megáldva a Szentlélek Ajándékával, annak fogjátok azt felismerni, mint ami az valójában.

Nektek sohasem szabad elhagynotok azt az Egyházat, amelyet Én adtam a világnak, amely az Én Tanításaimon alapszik, valamint Kereszthalálom Áldozatát, melyet Legszentebb Ajándékként mutatnak be nektek.

Ti, szeretett Követőim, az Én Egyházam vagytok. Szeretett papjaim és a klérus, akik meg vannak áldva a Szentlélek Ajándékával, sohasem fognak elhagyni Engem. És benneteket sem hagynak el soha! És így Egyházam élni fog, mivel az sohasem halhat meg. Az Egyház az Én Testem a Földön, éppen ezért azt sohasem lehet megsemmisíteni. De ennek ellenére össze fogják zúzni, gyötörni fogják és eldobják, és hagyják meghalni a vadonban. Bár ellenségeim minden kísérletet meg fognak tenni annak érdekében, hogy elpusztítsák benne az élet utolsó morzsáját is, Egyházam ennek ellenére újra fel fog támadni. Nem szabad elfelednetek, hogy Egyházam - bár úgy tűnik, mintha meghalt volna -, sohasem fog meghalni. 

Egyházam a Földön kisebb méretet ölt majd magára - bár nem a saját hibájából -, és maradék hadsereggé válik.

Igaz Helytartóm, akit félredobtak, harcolni fog, hogy Isten gyermekeit a legjobb képessége szerint vezesse. Én, Jézus Krisztus leszek az, aki vezet, felemel és megszabadít majd benneteket a gonoszságtól, amelyet majd rátok kényszerítenek; egy gonoszság, amelynek hirtelen és rettenetes vége lesz mindazok számára, akik az Antikrisztus és az ő szolgái oldalára állnak.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer