Jelenlegi hely

A Szentlélek most már az egész világra kiáradt

Nyomtatóbarát változat

2011. május 10. 16:00 óra

Leányom, mondd meg a világnak, hogy jelenleg a Szentlélek Irgalmasságom által kiáradt az egész világra, ez gyermekeim számára egyike a legnagyobb Ajándékoknak. Ez az Ajándék lényegében azért van, hogy segítsen az embereknek felkészülni a Nagyfigyelmeztetésre. A Szentlélek Ereje áthatja felszentelt szolgáimat és követőimet, és ezáltal az Irántam és az Örök Atya iránti szeretetük megerősödik.

Ez az életajándék új lendületet hoz fáradt, langyos lelketeknek, melyek megvilágosodásért kiáltanak. Mindez előre meg volt nektek mondva, és ez úgy nektek, mint a legnagyobb bűnösöknek is a javára fog válni.

Amint azt nektek már mondtam, az Én Irgalmasságomnak nincs határa. Most ti, követőim, szerte a világon, akik el vagytok telve a Lélek fényétől és szentségétől, legyetek bátrak, és hirdessétek Igéimet mindenkinek, akivel csak kapcsolatba kerültök. Ne törődjetek a gúnyolódással, amiben talán részetek lesz, mert most nagyon fontos, hogy a megtérésre vonatkozó kérésemet figyelembe vegyétek.

Halljátok meg imámat, mely most nektek bátorítást ad, mert szükségetek van rá:

„A Szentlélek ajándékával tölts el engem, ó, Uram, hogy Szent Igéidet a bűnösökhöz elvihessem, akiket a Te Szent Nevedben segítenem kell, hogy megmenekülhessenek. Segíts nekem, hogy betakarhassam őket imáim által, értékes Véred imáival, úgy, hogy az Szent Szívedhez vonzani tudja őket. Add meg nekem a Szentléleknek azon ajándékát, hogy ezek a szegény lelkek a Te Új Paradicsomodban örvendezhessenek. Ámen”

Mindennap mondjátok el ezt az imát, miután elimádkoztátok az Irgalmasság Rózsafüzérét, és Irántam való hűségetek által segíteni fogtok Nekem gyermekeim megmentésében.

Mentsetek meg Engem attól a szenvedéstől, melyet a Szívemben érzek, amikor nagy szomorúsággal azt kell látnom, hogy miként tagadják meg Szent Nevemet a világon. Nem is elégednek meg azzal, hogy megtagadnak Engem, hanem még arra is dühösen reagál sok-sok lélek, amikor ti, hűséges követőim, meg meritek említeni, hogy Én mit képviselek. Ők nagyon dühösek, mert a csaló nagyon ügyesen tekeri ki gondolataikat, hogy eltávolodhassanak az Igazságtól. Segítsetek ezeknek a lelkeknek, ti mind. Imádkozzatok és kérjétek azt az erőt Tőlem, amelyre ebben a munkában szükségetek lesz.

Különleges kegyelem mindazoknak, akik részt vesznek a megtérések terjesztésében

Mindazoknak, akik a megtérések terjesztésében részt vesztek, különleges kegyelemben lesz részetek, és egy nagyon különleges hely lesz fenntartva számotokra Apám Királyságában. Most menjetek, és hagyjátok, hogy a Szentlélek eltöltse lelketeket, és hogy segíthessetek Nekem az emberiség megmentésében.

Én szeretem mindnyájatokat. Az Én Szent Szívemben mindnyájatoknak helye van. Senki sem lesz kizárva közületek, beleértve a bűnösöket is, abból a csatából, amelyet a lelkekért folytatok.

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus, Az Irgalmasság Királya

 

Megjegyzés: Urunk Jézus Krisztus magyarázata az üzenet végén, melyet a látnoknőnek adott: „Leányom, ez az esemény nagyon fontos. Sok lelket fog megmenteni még mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkeznék, és jelen marad továbbra is a világban, hogy megakadályozza a bűnösök visszaesését.

Leányom, ez meg volt jövendölve, és lényeges tudósítást tár elétek. De követőimnek most keményen kell dolgozniuk, hogy segítségemre legyenek a lelkekért folytatott harc vezetésében.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer