Jelenlegi hely

Szűz Mária: Alapos vizsgálatnak és támadásnak leszel kitéve

Nyomtatóbarát változat

2011. október 12., szerda

Gyermekem, ez az az idő, amikor alapos vizsgálatnak és támadásoknak leszel kitéve, miközben Fiamnak munkálkodsz. Neked mindig tisztelned kell Fiam kívánságait, és minden időben engedelmeskedned kell Neki. Sohase védd meg Szent Szavait, Ő nem ezt kívánja tőled. Ne válaszolj és ne foglalkozz azokkal, akik kételkednek Szavaiban, vagy helytelenül értelmezik azokat, mert emiatt viták és kétségek léphetnek fel.

Te most a sátán támadásainak leszel kitéve, de imádkoznod kell a védelmemért, és sohasem szabad a ilyen fajta gúnyolódásnak engedned. Ő, a csaló, másokat használ fel arra, hogy bántson téged, ha engeded neki, hogy ezt tegye, akkor teret adsz neki, és megadod neki azt a hatalmat, amit akar.

Ezekben a helyzetekben maradj mindig állhatatos, gyermekem, és fordulj Hozzám. Mindig a legszentebb Palástommal foglak betakarni téged, hogy megvédjelek tőle, és minden rendben lesz.

Maradj bátor, és vedd ezt úgy, mint a Legmagasságosabb Isten Ajándékát, mert ilyen erő nélkül ezt a Munkát nem tudnád sikeresen elvégezni. Sohase feledd, hogy ebben a Munkában nem vagy egyedül, mert minden Szent közbenjár a megsegítésedért, és megkapsz mindenféle Isteni védelmet.

Maradj továbbra is engedelmes Fiam iránt, és próbáld örömteljesen elfogadni azt a szenvedést, amelyet Ő a lelkek megmentése érdekében számodra engedélyez. Továbbra is ki kell tartanod a naponkénti Szent Rózsafüzér imádkozásában, és imádkoznod kell Velem, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Megáldalak, gyermekem. A Mennyország nagyon örül ennek az Én drága Fiam Nevében történő Legszentebb Munkának, aki az egész emberiséget szereti, de bánatában mégis sír mindazokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés után Irgalmas Kezét el fogják utasítani.

 

Szeretett Édesanyád

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer