Jelenlegi hely

Szűz Mária: Bármi is történik a világban gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van

Nyomtatóbarát változat

2012. július 4., szerda, 12:50

Gyermekem, azok, akik tanúi voltak csodáimnak és jelenéseimnek a Földön, tudni fogják, hogy hamarosan megvalósulnak a megjövendölt titkok és próféciák.

Gyerekek, Én egy bizonyos ideig ismertté tettem magam a világban, hogy segítsek felkészülni nektek Fiam dicsőséges visszatérésére.

Fiam mindnyájatokat felkészít a látnokok és a próféták által úgy, hogy méltók lehessetek az Ő Ajándékának, vagyis az Örök Élet ajándékának elfogadására.

Sohasem szabad félnetek, ha hisztek Fiamban, mert Ő az Élet Kenyere, és nektek egy csodálatos, szép jövőtök lesz.

Bármi is történik a világban, gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van.

A kígyónak kevés hatalma van Atyámmal szemben.

A sátán hatalma egyedül csak azok által erősödik, akik a bűnök és a kísértések prédái lesznek, amelyet ő tesz az útjukba.

Az emberből fogoly lesz, ha vétkezik, mert az ereje meggyengül ahhoz, hogy ellenálljon az Atyám ellen elkövetett bűnöknek és bűntetteknek. 

Aztán, amikor továbbra is vétkezik, elborítja a sötétség, amely olyan sűrű, hogy nem tud már tőle megszabadulni, független attól, hogy milyen erősen próbálkozik.

Gyerekek, ti most arra vagytok kötelezve, hogy a Fiam iránti szereteteken túl, segítsetek ezeknek a szegény lelkeknek.

Egyedül csak ti segíthettek rajtuk és menthetitek meg őket, mert sokan nem lesznek képesek arra, hogy saját magukon segítsenek.

Ti vagytok a katonák Fiam számára, akikre szüksége van ebben az időben. Ezért, az Iránta lévő szeretetetek által Ő kegyelmeket fog adni az eltévelyedett lelkeknek, ha ti a segítségét kéritek imáitokban.

Íme, a Keresztes Imahadjárat imája a bűnösök megmentésére:

A Keresztes Imahadjárat 64. imája: Mentsd meg testvéreimet

 „Ó, drága Üdvözítőm, Jézus Krisztus, fogadd el imám ajándékát és áldozataimat, hogy segítsen kimenteni testvéreimet a sötétség börtönéből, amelyben vannak. Engedd meg nekem, hogy segítsek megmenteni a lelküket. Hozzád könyörgök, bocsásd meg bűneiket, és kérlek, hogy áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy a Karjaidba fussanak - mivel oly kétségbeejtően szükségük van menedékre -, még mielőtt örökre elvesznének. Ezekért a lelkekért felajánlom Neked önfelajánlásom ajándékát, alázatos szolgaságban, és hálaadásként. Ámen.”

Gyermekek, váljatok eggyé Fiammal.

Szeretetetek, áldozataitok nagy vigasztalást hoznak Neki, és imáitok segíteni fognak, hogy Új földi Paradicsoma biztonságába vigye az egész emberiséget.

Csak ezután tud a Legmagasságosabb Isten Szent Családja újraegyesülni, és békében élni, örökkön-örökké.

 

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer