Jelenlegi hely

Szűz Mária: A Megtérés gyengítheti az Antikrisztus hatását

Nyomtatóbarát változat

2012. augusztus 23. csütörtök, 14:40

Gyermekem, tudasd Isten minden gyermekével, hogy minél több az ellenállás Fiam Szent Szavával szemben ebben az időben, annál több kegyelem árad ki szeretett Fiam tanítványaira.

Ha Isten minden gyermeke elfogadná a megtérés kegyelmét,

a megjövendölt próféciák sokféleképpen enyhíthetők lennének.

A megtérés gyengítheti az Antikrisztus hatását. A napi imáitok, beleértve a Keresztes Imahadjárat imáit is, segíteni fognak ennek elérésében.

Kérlek benneteket, imádkozzatok azok lelkéért, akik ellenzik Fiam küldetését a Földön.

Ez a csata a lelkekért intenzív, és nektek a gyötrelmeken és a megostorozáson fölül kell emelkednetek, megkérvén Engem, hogy imádkozzak azokért a szegény félrevezetett lelkekért, akik azt hiszik, hogy a Fiam nevében beszélnek, azonban a csaló megtévesztette őket.

Fiam sohasem fogja feladni a lelkek megkeresését, különösen azokét nem, akik Őt visszautasítják, Szent Szavát kigúnyolják, és akiknek a lelke a bűntől megfeketedett.

Nektek, mindnyájatoknak, erősnek kell maradnotok, gyermekek, és maradjatok szilárdak azon elhatározásotokban, hogy Fiam Szent Akaratát tegyétek.

Ez nem lesz könnyű, hiszen nem könnyű belépést nyerni az Új Paradicsomba.

Ez sok türelmet, sok imát, sok egymás iránti szeretetet igényel, és annak képességét, hogy megbocsássatok mindazoknak, akik bánatot okoznak nektek, és akik Szent Fiam Szavát megszentségtelenítik.

Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

 

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer