Jelenlegi hely

Szűz Mária: nyissátok meg szíveteket az igazság előtt

Nyomtatóbarát változat

2011. október 30. vasárnap, 16:49

Gyermekem, imádkoznod kell a védelmemért mindenkor. Téged továbbra is vezetni fognak, és neked minden bizalmaddal szeretett Fiamra kell hagyatkoznod.

Imádkozzatok a megtérésekért mindenhol. Oly sok elveszett léleknek van szüksége az imáitokra. Ezt sohase feledjétek, mindegy, hogy milyen nehéz ez az utazás számotokra.

A gonosz szelleme az emberiség nagy részét olyan módon borítja be, mint még eddig sohasem. A Csaló fellépései intenzívebbé válnak, és mindenhol fojtogatják gyermekeimet.

Még azoknál is, akik azt vallják, hogy hűségesek szeretett Fiamhoz, süket fülekre talál kérése a lelkek megmentésére. Oly arrogánsak lettek a büszkeségük miatt, hogy azt is elfelejtették, hogy Fiam Szent Szava az egyetlen élet számukra, amelyre szükségük van. Az ima létfontosságú ebben az időben. Akik mások szemében felmagasztalják magukat, miközben drága Fiam Szavát hirdetik, ezzel megtagadják hívását, és megkeményedik a szívük az Igazság előtt.

Gyermekek, most Fiamra, Jézus Krisztusra kell hallgatnotok. Hallgassátok meg, amit mond nektek. A Szentlélek megnyitja majd a szíveteket az Igazság előtt, amint ezen Szent Üzenetek által hozzátok szól, ha ezt ti is megengeditek Neki.

Szomorúan sírok, amikor látom, hogy Szent Szavát ma miként utasítják vissza. Azoknak mondom, akik elítélik Őt: nektek meg kell értenetek, hogy Ő nemcsak azért jön, hogy megmentsen benneteket, hanem azért is, hogy ezekben a sötét napokban meg is vigasztaljon benneteket. Ha ti valóban hiszitek, hogy Ő az Élet Kenyere, akkor engedjétek meg Neki, hogy felébressze lelketek szeretetét.

Imádkozzatok a megtérésért mindenhol. Rövid az idő.

 

Szeretett Édesanyátok, Mária, az Ég és Föld Királynője

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer