Jelenlegi hely

Szűz Mária: A világban ideiglenesen béke lesz, ha a sötét lelkek megtérnek

Nyomtatóbarát változat

2012. január 1., vasárnap, 3:00

Gyermekem, az idő közeledik, de gyermekeimnek türelmesnek kell lenniük. Minden Atyám Szent Akaratának megfelelően történik.

Gyermekeim, fel kell ismernetek, hogy világotokban a gonosz erői veszélyeztetik az Atyaistenbe vetett hiteteket. Ezek a gonosz erők ugyan nem fognak győzni, mert nincs hatalmuk Mennyei Atyám fölött, de mégis gyötörni fogják felebarátaikat és testvéreiket a gyilkosság, a háború és az ellenőrzés által.

Imádkozzatok, hogy ezek a sötét lelkek hamarosan meglássák Fiam világosságát. Amikor ezt a Nagyfigyelmeztetés alatt meglátják, és megtérnek, akkor a Földön egy ideiglenes béke lesz.

Fiamra kell hagyatkoznia megmentése érdekében minden léleknek, Ő már türelmetlenül várja, hogy nagy Irgalmasságát elhozza az emberiségnek.

Gyermekeim, imádkozzatok kitartóan azon sötét lelkek megmentéséért, akik talán nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést.

Ezek a szegény lelkek rémületbe esnek majd, de nemcsak akkor, amikor szembesülni fognak bűneikkel, hanem annak a sötétségnek láttán is, amelyben éppen vannak. Ez a sötétség annyira beárnyékolja lelküket, hogy Fiam Irgalmának Fénye gyengévé és tehetetlenné teszi őket.

Sokan túl gyengék lesznek ahhoz, hogy megragadják Fiam Irgalmasságát, amelyet felkínál nekik.

Arra sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok ezekért a lelkekért. Fiam határozott szándéka, hogy elsőként ezeket a lelkeket mentse meg. Gyermekeim, Fiamnak egyre több imára van most szüksége. Könyörögnötök kell irgalomért e sötét lelkek számára.

Gyermekem, kérd meg gyermekeimet, hogy a Keresztes Imahadjárat következő (17.) imáját Nekem ajánlják fel:

Ima a sötét lelkek megmentéséért a Szűzanyának felajánlva

Ó, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja, és minden Kegyelem Közvetítője, Te, aki részt veszel az emberiség üdvözítésében, megmentvén azt a Sátán gonoszságaitól, imádkozz érettünk. Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy minden lélek megmenekülhessen, elfogadván Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus által megmutatott Szeretetet és Irgalmat, aki az emberiség megmentéséért jön újra el, és hogy megadja az Örök Üdvösség lehetőségét. Ámen.”

 

Szeretett Édesanyád, a Megmentés Királynője

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer