Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Ahhoz, hogy valóban szolgálhassátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy Fiamat szerethessétek, előbb meg kell Őt ismernetek.

Nyomtatóbarát változat

2014. június 21. szombat, 15:40

Drága gyermekem, az én életemet a Földön Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül éltem meg. A lelkemet Atyám, a Legmagasságosabb Isten teremtette a Mennyben; születésem egy rendkívüli Ajándék volt az emberiség számára. Isten azzal a kizárólagos céllal küldött engem a világba, hogy világra hozzam a várva várt Messiást. Fiam születése Csodálatos Ajándék volt, és attól a pillanattól kezdve, hogy első Lélegzetét vette, egyetlen vágyam az volt, hogy minden igényét kielégítsem.

Imádtam Fiamat, és nagy tisztelettel fogadtam. Az Ő szép Isteni modora hamar, Születésének már az első három hónapjában nyilvánvaló lett. Mosolya még olyan fiatalon is ragyogó volt. Átható kék szemei egy rendkívüli mélységet és érettséget tükröztek. Tudtam, hogy én azért vagyok ott, hogy Őt mindenben szolgáljam; Ő már egészen fiatal korban nagy szeretettel viseltetett irányomban. Ez a Szeretet nem csak egy olyan szeretet volt, mint amilyet egy gyermek érezhet édesanyja iránt – ez attól sokkal nagyobb volt. Ő megnyugtatott engem, s megsimogatta arcomat, amikor a veszélyek miatt aggódtam, amelyekkel nekem és jegyesemnek, Szent Józsefnek, szembe kellett néznünk.

Az Egyiptomba való menekülésünk után nehézen tudtam pihenni, mivel továbbra is ébernek kellett maradnom minden bennünket fenyegető potenciális veszélyre, ami azt jelentette, hogy éjjel alig tudtam néhány órát aludni. Még mielőtt Fiam ismertté tette volna magát, számomra nagyon világosak voltak azok a veszélyek, amelyekkel Neki a jövőben majd szembe kell néznie. Kezeit mindig szeretettel és barátsággal nyújtotta az emberek felé. Fiúgyermekként sokakat vonzott, bár fogalmuk sem volt arról, hogy Ki Ő valójában. Ugyanakkor a jogtalan kritikát is vonzotta barátai és azok részéről, akiket ismert. Bántalmazták és kinevették Őt, és engem is sokan lenéztek. Attól a naptól kezdve, hogy Fiam megszületett, Isten Jelenléte ugyanúgy vonzotta a jókat, mint a sötét lelkűeket is a mi kis családunkhoz. Iránta érzett szeretetem nagyon erős volt. Szerettem Őt azért, Aki volt, de ugyanakkor, mint Édesanya is szerettem, és ez a szeretet a mai napig tart.

Kissé túlságosan is védelmeztem Fiamat, és amikor elvesztettem Őt a Jeruzsálemből hazavezető úton, meg voltam rémülve. A veszteség érzését minden részemben éreztem, és nem tudtam megnyugodni addig, amíg Őt meg nem találtam. Azon a napon, amikor a Templomban rátaláltam, miközben a véneknek beszélt és prédikált, felismertem, hogy nekem egyedül csak Őt kell szolgálnom, és engedelmeskednem kell minden Óhajának.

Ahhoz, hogy valóban szolgálhassátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy Fiamat szerethessétek, előbb meg kell Őt ismernetek. Fiamat megismerni annyit jelent, mint tanulmányozni Szavait, és megérteni mindazt, amit tanítványainak Földi Élete során mondott. Egyedül csak Szava által ismerhető meg Jézus Krisztus. Ha Szent Szavát elfogadjátok, akkor képesek lesztek Őt szolgálni. Nem tudjátok szolgálni Őt, ha nem tisztelitek Szent Szavát, vagy ha nem teszitek mindazt, amire tanított benneteket. Az Isten Szavának való engedelmesség elengedhetetlen, ha igaz Keresztényként szeretnétek élni. Ha Igéjét hirdetitek, gyakorolnotok is kell azt, amit Fiam prédikált: szeressétek egymást; mindazt, amit szeretnétek, hogy megtegyenek nektek az emberek, tegyétek meg ti is nekik. Úgy tiszteljétek Istent a Szentségek által, ahogyan azt Ő tanította nektek.

Ti soha nem írhatjátok elő Istennek, hogy Szent Szavát kívánságotok szerint megváltoztassa, mert ehhez nincs jogotok. Csak akkor lehettek Fiam szolgái, ha engedelmeskedtek Tanításainak. Menjetek békével, hogy az Urat szeretni és szolgálni tudjátok.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer