Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Ahogyan Isten Szent Szava képes lelkeket egyesíteni, úgy az nagy megosztottságot is okozhat

Nyomtatóbarát változat

2013. július 31. szerda, 18:31

Gyermekem, ha szeretitek Fiamat, Jézus Krisztust, akkor mindazok, akik valóban szeretik Őt, közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor azok, akik Fiamat szeretik nehéznek találják, hogy másokat is szeressenek, akkor hívniuk kell Engem, az Üdvösség Anyját, hogy megnyissam a szívüket.

Fiam Szeretete olyan erőteljes, hogy a Szentlélek Ereje által nagyon gyorsan szétárad a világ egyik szögletéből annak minden egyes részébe. Amikor Fiam Szent Szava eljut Isten gyermekéhez ezeken az üzeneteken keresztül, akkor az behatol majd az alázatos lelkekbe, akik felismerik, hogy a Megváltó az, aki hozzájuk szól. A Szeretet, amely az Ő Szavaiból árad, melyek által hozzátok szól az emberiség történetének ezen időszakában, több millió lelket fog azonnal egyesíteni úgy, mintha ti mindnyájan az egész életetek során már ismertétek volna egymást. Oly erőteljes ez a Szeretet, hogy a nyelvek ereje által nemzetről nemzetre gyorsan tud terjedni minden nyelven. Innen fogjátok tudni, hogy ezek a szavak, amelyek ezen üzeneteken keresztül adatnak, a Fiamtól származnak.

Ahogyan Isten Szent Szava képes lelkeket egyesíteni, úgy nagy megosztottságot is okozhat. A gyűlölet, amely annak a következménye, hogy Isten Szava falja a lelkeket, nem volt még ilyen magas ponton. Amikor ezek az Üzenetek ilyen erős gyűlöletet váltanak ki és gonosz tetteket vonzanak maguk után azok részéről, akik Fiam igaz tanítványainak vallják magukat, akkor tudnotok kell, hogy ezt a gonosz okozza. Szegény lelkeim, szegény összezavarodott gyermekeim, sohasem szabad hátat fordítanotok, amikor bizonytalanok vagytok Fiam Szavaiban. Nyitva kell tartanotok elméteket, és hűségesnek kell maradnotok mindahhoz, amit Ő tanított nektek. Ne ítéljetek meg senkit az Ő Nevében. Szeressétek egymást. Nem számít, ha nem hiszitek, hogy Isten elküldte az Ő utolsó prófétáját. Azonban kérlek benneteket, hogy ne feledkezzetek meg kötelezettségeitekről, vagyis hogy teljesítitek Fiammal szembeni kötelességeiteket: szigorúan betartjátok Tanításait.

Sohasem szabad azt elfogadnotok, hogy Fiam bármilyen új tanra áldását adná, amit nem Ő adott a világnak, amikor a Földön járt. Ő sohasem hagyna jóvá semmit, bármi legyen is az, ami Kereszthalálát helyettesítené a világ oltárain.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer