Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, mivel annyira rémisztő

Nyomtatóbarát változat

2013. július 22. hétfő, 20:17

Gyermekem, annyira nehéz lesz felismerni a csalást, amellyel a világnak szembe kell majd néznie, hogy csak azok lesznek képesek az előttetek lévő megpróbáltatásokat elviselni, akik átadják magukat Istennek, és minden bizalmukat Fiamba helyezik.

1917-ben próféciákat adtam a világnak, de az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, oly rémisztő volt az a Katolikus Egyházon belüliek számára.

Az utolsó Fatimai titok továbbra is ismeretlen maradt Isten gyermekei számára, bár 2012. január 26-án egy részt kinyilatkoztattam belőle. Az Egyházon belül csak nagyon kevesen tudnak erről. Most napvilágra kell kerülnie a Fatimai titok következő részének, hogy figyelmeztessem az emberiséget azon beavatkozásom figyelmen kívül hagyásának következményeire, amit Én a lelkek megmentése érdekében teszek.

Az Egyház, Isten ellenségeinek köszönhetően, már belsejében fertőzött. Ők – és ezek közül húszan vannak, akik belülről irányítanak – a legnagyobb csalást hozták létre. Ők megválasztottak egy olyan embert, aki nem Istentől jön, miközben a Szentatyát, akit Péter Koronája illet, gondosan eltávolították.

A részletek, amelyeket feltártam, az az, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni. Az egyik szenvedni fog a hazugságok miatt, amelyeket azért találtak ki, hogy lejárassák és szemmel láthatóan fogollyá tegyék őt. A másik, a megválasztott, pusztítást fog hozni, nemcsak a Katolikus Egyháznak, hanem minden egyháznak, amelyek tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának Tanításait.

Az Egyháznak csak egy, Fiam által engedélyezett feje lehet a Földön, akinek Pápának kell maradnia egészen haláláig. Bárki más, aki azt állítja, hogy Péter Székében ül, az szélhámos. Ennek a csalásnak egyetlen célja van, hogy a lelkeket Lucifer felé fordítsa, és az ilyen lelkek számára – akik nem lesznek okosabbak -, csak nagyon kevés az idő, hogy megmentésre kerüljenek.

Gyermekek, nektek most csak egy figyelmeztetést kell figyelembe vennetek: Ne térjetek el Fiam Tanításától! Vonjatok kétségbe minden új tant, amelyet talán bemutatnak nektek, és amely tanokról azt állítják, hogy Fiam földi Egyházától származnak. Az Igazság egyszerű. Az sohasem változik. Fiam Öröksége nagyon világos. Ne engedjétek, hogy bárki is elködösítse ítélőképességeteket.

Hamarosan a Fatimai Próféciáknak értelmük lesz. Mindez ma egy hitetlen világ előtt zajlik, de sajnos nagyon kevesen fogják azt megérteni, még mielőtt túl késő lenne. Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, minden egyes nap, amilyen gyakran csak lehetséges annak érdekében, hogy gyengítse a gonosz hatását, mely körülvesz benneteket.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer