Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: A bűn egy tény. Létezik, és továbbra is létezni fog, egészen Krisztus Második Eljöveteléig

Nyomtatóbarát változat

2014. szeptember 27. szombat, 19:20

Drága, gyermekeim, mennyire össze van törve a szívem ezekben a borzalmas időkben, amikor az ember felemelkedett, hogy megannyi módon szembeszálljon Istennel.

Isten törvényeit kigúnyolják az egész világon, mert a bűnt többé már nem rossz dologként ismerik el. Ehelyett azt minden adandó alkalommal igazolják, úgyhogy az ember többé már nem tud különbséget tenni a jó és a rossz között. Amikor a bűn minden formáját megölelitek, és azt állítjátok, hogy annak nincs semmi jelentősége, ti soha nem lesztek elégedettek. Ha a bűnt már csak egy emberi hibának tekintik, az egy sokkal nagyobb és súlyosabb bűnhöz fog vezetni, és végül a lélek sötétségéhez és az Istentől való elszakadáshoz. Ez egy ürességet fog hagyni a lelketekben, mely egyfajta nyomorúságot fog magával hozni, melytől nehéz lesz megszabadulni.

A sötétség a gonosz szellemétől jön. A világosság pedig Istentől. A bűn sötétséget hoz, és ha azt nem ismeritek el bűnnek, és nem keresitek a kiengesztelődést, akkor az növekedni fog, és el fog mérgesedni, míg végül megfojtja a lelket. A világon semmi nem fogja, és nem is tudja azt a megkönnyebbülést hozni a léleknek, amire az vágyik. A léleknek az Istennel való megbékélése tudja csak ettől a szorongástól megszabadítani.

A bűn egy tény. Létezik, és továbbra is létezni fog, egészen Krisztus Második Eljöveteléig. Isten gyermekei, akik az Általa meghatározott Tízparancsolatot megértik, tudni fogják, hogy az embernek, amikor vétkezik, minden egyes alkalommal kérnie kell Isten bocsánatát. Nem számít, hogy újra és újra Isten elé áll, és könyörög Bocsánatáért, mert ez az egyetlen módja annak, hogy egységben maradjatok Vele. Ily módon sok Kegyelemben fogtok részesülni, érettebbé váltok, és Isten Fényében fogtok lakni.

Az embernek el kell fogadnia gyengeségét a bűn létezése miatt. El kell fogadnia, hogy a bűn elszakíthatja őt Istentől. Ha ezt a tényt nem fogadja el, akkor ezzel azt mondja, hogy ő egyenlő Istennel. Ha az ember nem hisz a bűn létezésében, nem tudja Istent szolgálni. Ezt követően a lélek és a Teremtője közötti távolság egyre jobban kiszélesedik, míg végül az ember és az Isten közötti kommunikáció megszűnik.

A Sátán vágya, hogy megszerezze a lelkeket és megakadályozza megmentésüket.

Az ember mindaddig tagadja Istent, míg el nem ismeri, hogy mennyire fontos elfogadni az Ő törvényeit.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer