Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Egy új, kegyetlen világháború lesz bejelentve

Nyomtatóbarát változat

2013. szeptember 6. péntek, 18:46

Drága, gyermekem, Fiam, Jézus Krisztus utasítására, feltétlenül fel kell hívnom a figyelmedet arra, hogy a háborúk, amelyek a Közel-Keleten most ki fognak bontakozni, előre jeleznek egy nagy csatát, amely egy új, kegyetlen világháborúként lesz bejelentve.

Milyen nagyon megtöri ez szegény, szenvedő Fiam Szentséges Szívét. A gyűlölet, amely átjárja azoknak a vezetőknek a szívét, akikre az egyszerű emberek országaik vezetését bízták, szét fog terjedni. Ők el fogják árulni saját nemzetüket. Milliókat fognak megölni, és sok nemzet fog belekeveredni. Nektek tudnotok kell, hogy azok lelkét, akiket megölnek, és ártatlannak bizonyulnak bármely bűncselekmény elkövetésében, Fiam meg fogja menteni.

Ezek a háborúk gyorsan ki fognak terjedni, és alighogy belekeveredik a világnak mind a négy sarka, a Nagy Háborút máris be fogják jelenteni. Sajnos nukleáris fegyvereket is be fognak vetni, és sokan fognak szenvedni. Ez egy félelmetes háború lesz, de nem fog sokáig tartani.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok minden ártatlan lélekért, és továbbra is imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet, naponta háromszor azért, hogy enyhítse a szenvedést, amely a 3. Világháború következménye lesz.

Köszönöm, gyermekem, hogy válaszoltál a hívásomra. Tudnod kell, hogy jelenleg nagy szomorúság van a Mennyben, és hogy ezt a rossz hírt nehéz szívvel hozom nektek.

Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer