Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Fiam azért halt meg, hogy megmentse a lelketeket, és nem pedig azért, hogy az e világi bajoktól szabadítson meg benneteket

Nyomtatóbarát változat

2013. december 5. csütörtök, 14:00

Gyermekem, a világ a La Salette-i próféciáknak lesz szemtanúja, mivel most Isten ellenségei – mint a bárányok, báránybőrbe öltözve – büszkén fel fognak állni Fiam Földi Egyházában, és elkezdik hirdetni azokat az eretnekségeket, amelyekre figyelmeztettem a világot. Ez az idő elérkezett.

Amint az meg volt jövendölve, a sötétség már leereszkedett az Egyházra, és az a terv, hogy felfalják a hívők lelkét, folytatódni fog, amíg Fiam Testét meg nem szentségtelenítik az Antikrisztus tervének megfelelően. Amit sokan nem tudnak, hogy Isten ellenségei, akiket az Antikrisztus vezet – aki még csak ezután fogja magát megismertetni -, hisznek Istenben. Azonban annak ellenére, hogy ezek hisznek Istenben, utálnak mindent, ami Istennel kapcsolatos; éppen ezért összeesküvést fognak szőni Isten azon Terve ellen, hogy felkészítse a világot Fiam, Jézus Krisztus Második Eljövetelére.

Minden Szónak, melyeket Fiam ezen üzenetek által kinyilvánít, oly módon fognak ellent mondani, hogy utánozni fogják mindazt, amit mond. Ha Fiam azt mondja: „most készüljetek fel a szentségek és az imádság által”, ők, az ellenségei, hasonló kijelentéseket fognak tenni, de annak az értelme más lesz.  Ők legfőképpen az emberiség - a szegények, az üldözöttek - megsegítésére tett felhívásra fognak összpontosítani, és nem az Ige hirdetésére. Nem fognak benneteket arra buzdítani, hogy imádkozzatok a lelketekért, vagy mások lelkének az üdvösségéért. Nem, ehelyett azt fogják kérni tőletek, hogy humanitárius szempontból segítsétek ezeket a lelkeket.

Amikor nem halljátok a felhívást, hogy mentsétek a lelketeket azoktól, akik azt állítják, hogy Fiam Egyházát képviselik, akkor tudni fogjátok a szívetekben, hogy valami nagyon nincs rendben.

Fiam azért halt meg, hogy megmentse a lelketeket, és nem pedig azért, hogy az e világi bajoktól szabadítson meg benneteket, amelyek mindaddig létezni fognak, amíg Fiam vissza nem szerzi az Ő Jogos Trónját, amelyet a Legmagasságosabb Isten ígért Neki. Isten Szavát soha nem szabad elfelejtenetek. Most minden, ami számít az, hogy könyörögjetek minden lélek üdvösségéért, legyenek azok bár királyok vagy szegények.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer