Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Imádkozzatok Fiam földi Egyházának védelméért

Nyomtatóbarát változat

2015. február 10. kedd, 14:36

Drága gyermekeim, fontos, hogy napi imáitok részeként imádkozzátok mindnyájan a Keresztes Imahadjárat imáit és Legszentebb Rózsafüzéremet. Választhatjátok bármelyik imát, nem feltétlenül szükséges mindegyiket elimádkoznotok, hanem azokat, amelyeket óhajtjátok. A Legszentebb Rózsafüzéremet imádkoznotok kell minden nap a gonosz befolyása ellen.

Az ima közelebb visz benneteket Istenhez, és megvédi mindazokat a lelkeket, akik kérik Fiam segítségét a csaló hatalma ellen. Az ima a legnagyobb fegyver a gonoszság ellen, és nektek soha nem szabad alábecsülnötök azt a hatalmat, amelyet az terem.

Imádkozzatok Fiam földi Egyházának a védelméért, és kérjétek Fiamat, hogy legyen Irgalmas mindazokhoz, akik megpróbálják azt keresztre feszíteni. Az Egyház – mely Fiam Teste és Temploma – az az út, amely által minden dicsőség megadatik Istennek. A Tanítások, az Ige és a Szent Eukarisztia, mely Fiam, Jézus Krisztus Teste és Vére, mint Ajándékok adattak az emberiségnek a lelkek megmentése érdekében. Nektek meg kell tartanotok az Igazságot, és fel kell készülnötök Fiam Irgalmának az elfogadására.

Arra sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a lelkekért, akik elutasítják az Igazságot, és könyörögjetek Fiamhoz, hogy árassza Irgalmát a lelkükre.

A Fiam maga az Élet. Minden Élet Tőle származik. Ha elutasítjátok Fiamat, akkor nem lesz életetek az Ő eljövendő Királyságában.

Fiam megkért engem, hogy kérjem imáitokat azokért a lelkekért, akik Őt el fogják utasítani. Ő meg fogja hallgatni imáitokat, amelyeket szeretteitekért és azokért ajánlotok fel, akik nem lesznek képesek elfogadni a Világosságot, amikor az úgy fog ragyogni, mint egy világítótorony, és be fogja borítani az emberiséget.

Azok a lelkek, akikben ég a szeretet és az alázat, mely szükséges Fiam fogadásához, örülni fognak. Azok pedig, akiknek a lelkében sötétség van, kerülni fogják a világosságot, mivel fájdalmas lesz számukra látni az Igazságot. Teljes szívből imádkozzatok most, és mostantól fogva minden nap azokért a lelkekért, akiknek a leginkább szükségük van Fiam Irgalmasságára.

Imáitok nélkül sokan el fognak veszni, és egy örökkévalóságon át fognak sóvárogni Fiam társaságára, de Őt sehol sem fogják már megtalálni.

Szeretetemet, védelmemet és békémet hagyom rátok. Kérlek, válaszoljatok a lelkek üdvössége érdekében tett hívásomra.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer