Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Isten Akarata egy rejtély a legtöbb ember számára

Nyomtatóbarát változat

2014. december 27. szombat, 12:55

Drága gyermekeim, nektek bíznotok kell mindig Fiam Szent Akaratában, mert az Ő nagy Irgalmának köszönhetően, csak egy bizonyos mennyiségű gonoszság áraszthatja el a világot.

Amikor a Fiam olyan cselekménybe avatkozik, amely bármilyen megszentségtelenítést okoz, azért teszi, hogy megvédje a hitet. Fiam Igéje szent és sérthetetlen, és az Akarata az, hogy az Övéi azt tegyék, amit Ő szeretne. Az akaratotok a tiétek, de ha azt önszántatokból átadjátok Istennek, akkor csak az Ő akaratát tehetitek.

Bízzatok, bízzatok, bízzatok Fiamban, mert minden az Ő akarata szerint történik. Ha megengedi, hogy a gonoszság növekedjék, és hogy ellenségei megtévesszék követőit, akkor ez megfelel az Ő Akaratának, és azért van, hogy próbára tegye a hívők hitét. Isten Akarata egy rejtély a legtöbb ember számára, és Ő bármikor eldöntheti, hogy mi az, amire szükség van, mely az emberiség javát szolgálja.

Nektek meg kell engednetek, hogy a szívetek békés, szeretetteljes maradjon, és legyen bizalommal Fiam, Jézus Krisztus iránt. Ő nagyon is jelen van köztetek, és ezért hálásnak kell lennetek, mert az Ő Jelenléte nélkül sötétség borítaná be a Földet.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer