Jelenlegi hely

Újabb jövendölés: A nyár folyamán árvíz lesz Franciaországban

Nyomtatóbarát változat

2011. május 22., vasárnap, 14:30

Szeretett leányom, most teljesedett be az a jövendölés, amit 2011. március 18-án adtam neked, és amely arról szólt, hogy a májusi hónap folyamán vulkánkitörés lesz Izlandon. Talán csodálkozol azon, hogy miért sokkolt téged, amikor ez megtörtént, amint az meg volt jövendölve. Tehát elmagyarázom. Habár a legtöbb kétséged abban volt, hogy valódiak-e az Általam kapott közlések, mégis attól féltél, hogy a próféciákat nem helyesen ismered fel. Most bizalommal kell felemelkedned, és meg kell Nekem engedned, hogy eloszlassam félelmeidet. Itt az ideje, hogy cselekedj és minden vonakodás nélkül kinyilatkoztasd azokat az eseményeket, amelyeket megjövendöltem neked. Miközben ezt teszed, egyre több ember fogja felfogni azt, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, aki figyelemre szólít fel, ami azért fontos, hogy segítsetek a lelkek megmentésében.

Amikor ezek a próféciák valóra válnak, követőim szívében már kevesebb kétség lesz hitelességüket illetően. Mégis a megkeményedett lelkek, akik elutasítják azt, hogy higgyenek, és akik mindig egy logikus feleletet adnak, amikor az Igazság tanúivá válnak, mégsem lesznek erről meggyőződve.

Árvíz Franciaországban, és kánikula Törökországban

Hallgass most meg Engem. Ezen a nyáron Dél-Franciaországban árvíz lesz. Törökországban egy nagy hőhullám (kánikula) fog bekövetkezni. Más természeti események is lesznek, amelyek összezavarják az embereket, beleértve egy földrengést is Angliában (de ez nem most azonnal fog megtörténni.) Egyes események más Európai országokra fognak kiterjedni. Várható a Földközi-tenger szintjének a megemelkedése is, ami mindenkit sokkolni fog. Földrengések lesznek érezhetőek Norvégiában és Dél-Amerikában is. Leányom, még más eseményeket is ki fogok neked nyilatkoztatni, de csak egy okkal teszem: hogy ezáltal gyermekeim megtérjenek. Örömet fog Nekem hozni, ha elfogadják azt a tényt, hogy Én szólok általad hozzájuk. Nem akarom megijeszteni gyermekeimet, de ezek az események a világban továbbra is fokozódni fognak, amelyek az elkövetkezendő nagy büntetéseknek csupán csak egy része lesz. Ezek elengedhetetlenek a csaló elleni harcban.

Imádkozzatok most, gyermekeim, hogy meggyengüljenek, vagy elmaradjanak ezek az események, mert az imának különös ereje van, hiszen ez a megbocsátás eszköze. Most menj békével. Ne félj nyilvánosságra hozni ezeket a próféciákat, mert be fognak teljesedni.

 

Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer