Jelenlegi hely

Utasítsátok el a New Age spirituális munkáját

Nyomtatóbarát változat

2011. május 15., vasárnap, 17:00

Drága szeretett leányom, felszólítom minden hívemet, hogy ítéljék el a New Age szervezet munkálkodásait, amely kezében tartja a világot.

A kereszténység mindig elsődleges célpont volt a sátán számára. Mivel ő nagyon ravasz, állandóan azon van, hogy elcsábítsa azokat, akik lélekben üresek és elveszettek. Azzal fog mindig próbálkozni, hogy hazugságait a szeretet leple alatt mutassa be. Aztán azt is megpróbálja, hogy kontroll alatt tartsa gyermekeim gondolkodását, miközben pogány taktikával azt magyarázza be nekik, hogy szabadítsák fel gondolataikat a modern élet stresszétől. Óvakodjanak közületek mindazok, akik átadják magukat azoknak az általuk folytatott gyakorlatoknak, amelyek által elméjüket a feledés állapotába teszik, az úgynevezett meditációval. Ha ilyen úton engeditek, hogy gondolataitokat ellenőrizzék, akkor a sátán és démonai szép csendben, úgy hogy fel sem ismeritek, irányítani fogják azokat, kisimítva ezáltal az átmenet útját.

Kerüljetek minden spirituális praktikát, beleértve a tarot kártyát is…

A világban sok-sok lélek éhezik a lelki vezetésre. Keresésük által értelmet akarnak adni az életüknek, miközben tudatlanul hagyják magukat, hogy azok a praktikák beszippantsák őket, amelyek a pogányságra vezetnek. Minden dogma hamis, ami annak az elhitetésére csábít benneteket, hogy valódi béke van a szívetekben és a lelketekben, ezt mindenkor el kell kerüljétek. Tanuljátok meg ezeket olyannak felismerni, mint amilyenek azok valójában.

A kristályok, a meditáció, a reiki, a yoga, a tarot kártya, a spirituális vezetőkbe vetett hit, a metafizika és az úgynevezett csodadoktorok arra csábítanak benneteket, hogy egy alternatív felsőbbrendű létben higgyetek, amelyet nem Isten, az örök Atya teremtett.

Figyelmeztetés a kimagasló mesterektől…

Ma sokan közületek, akik folyamatosan keresik a lelki vigaszt az angyalok követésében, ébereknek kell lenniük, főleg akkor, amikor említésre kerül a felemelkedett mesterek neve; biztosak lehetnek abban, hogy ezek az angyalok nem a Mennyországból származnak. A felemelkedett mesterek, gyermekeim, nem másak, mint bukott angyalok, és a sötétségből jönnek. De akkor azt fogják nektek mondani, hogy ők a világosságból jöttek. Ez mind pogány spiritualizmus, és ha ezeket beillesztitek az életetekbe, akkor a sötétség mélységébe fog rántani benneteket, éppen akkor, amikor a legkevésbé várnátok. A Sátán nagyon óvatosan fogja ezeket a sötét hazugságokat bemutatni, és ti mindvégig azt fogjátok hinni, hogy mindezek a dolgok helyesek. A legtöbbet úgy mutatják be, hogy azok elősegítik az önbecsülést, az önbizalmat, és segít életeteket kontroll alatt tartani – mindez pedig hazugság. Ezek a praktikák nemcsak az Igazságtól vezetnek el benneteket, hanem kimondhatatlan nyomort is hoznak nektek, amikor a démonok, mint ennek a praktikának az eredménye, a lelketekbe költöznek.

A Szentírás figyelmeztet a mágia veszélyeire…

Az Igazságot sohasem szabad manipulálni. A Szent Biblia tanításai figyelmeztetik az emberiséget a mágia, a jóslás és a hamis istenek imádásának a veszélyeire. A mai világban ezek a praktikák úgy vannak bemutatva, mintha ártalmatlanok lennének, és a lelki jólét eléréséhez elengedhetetlenek. A szelíd lelkek természetéből adódóan sokan természetes vonzalmat fognak érezni a New Age praktikái iránt, mert megtéveszti őket az a hamis szeretet, amelyet kiárasztanak magukból. Ettől semmi sem lehetne messzebb az Igazságtól.

Figyelmeztetés az angyalok iránti fanatikus rajongásra

Ne feledjétek, hogy a sátán és az ő bukott angyalai azok, akik óvatosan és ravasz módon húztak be benneteket ebbe az értelmetlen hazugságba. Azoknak, akik szinte fanatikus módon rajonganak az angyalokért, a következőket mondanám: miért nem Isten szavát, az Örök Atya szavát hirdetitek először? Vajon ez az angyalokkal szembeni megszállottság nem a bálványimádás egy másik formája? Igen, természetes, hogy imádkoztok a szent angyalok segítségéért, de mindig tegyétek fel azt a kérdést, hogy vajon az angyalok iránti rajongásom nincs-e a Jézus Krisztus, az Isten Fia, vagy Isten, az Örök Atya iránti szeretetem kárára?

Ébredjetek fel a spiritualizmus hazugságaiból. Azok az angyalok, akik az ilyen gyakorlatok folyamán vonzanak benneteket, nem a Mennyből, vagy a világosságból valók. Úgy fognak tűnni, mintha a világosságból jönnének, de ez csak megtévesztés, amelyet sátán és démonai arra használnak, hogy tetteiket okosan álcázzák.

Emlékezzetek egy utolsó tanításra. Akárhogyan is öltöztetitek fel pogány praktikáitokat, hogy úgy tűnjék, mintha a Mennyország Isteni Fényét imádnátok, mégis hazugságok lesznek. Ez a hazugság, és azok, akik benneteket meggyőznek arról, hogy ezen a bizarr, úgynevezett szellemi utazáson részt vegyetek, mely Atyámat figyelmen kívül hagyja, olyan közel visz majd a sátánhoz benneteket, hogy egy bizonyos pont után már nem lesz visszaút.

A szeretet egyetlen Isteni birodalma, amely a Földön kívül létezik, az a Mennyország. Amit ezen kívül mesélnek nektek, az nem igaz. A Sátán azonban azt akarja, hogy mindezt elhiggyétek, hogy igaz. A valóság az, hogy ő minden gyanútlan és babonás lelket magával ragad a sötétségbe, és minden bukott angyalt, és mindezt a hamis szeretet nevében teszi.

Ne felejtsétek, hogy a Szeretet, az Igaz Szeretet egyedül csak Istentől, az Örök Atyától jöhet.

 

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer