Jelenlegi hely

Üzenet az Klérusnak: ne engedjétek, hogy a világi társadalmak megfélemlítsenek benneteket

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 27. szombat

Leányom, ha egyre több pap, és a Keresztény Egyház még több tagja nyitná meg elméjét, és elfogadná, hogy ezen Üzenetek által most Én szólok a világhoz, akkor könnyebb lenne a Szívem.

Az Én jámbor követőim azok, akik a gyertya fényét tovább viszik, miközben figyelmeztetéseimet terjesztik a világban, hogy gyermekeimet a megtérésre bátorítsák. Ó, mennyire elszomorít, amikor azt kell látnom, hogy Felszentelt Szolgáim bezárják az elméjüket, miközben azt vallják, hogy Szavamat, Tanításaimat adják át a világnak. Annyira megkeményedett a szívük, hogy összetörik a Szívemet.

Tanításaim azt a tényt támasztják alá, hogy Isteni kinyilatkoztatások vannak és voltak, az idők kezdetétől. Azt gondolták, hogy az Én Anyám vagy Én nem fogunk gyermekeimmel évszázadokon keresztül kommunikálni? Örömmel szentelnek figyelmet a rég eltávozott szentek szavának, jóval azt követően, hogy üzeneteik eljutottak a világba. De nem úgy a maiaknak. A különbség most az, hogy az eseményt követően nem fognak időt kapni, hogy lehetőségük legyen megemészteni ezeket az Üzeneteket. Mert több idő nem lesz, amint azt már tudjátok.

Felszólítalak benneteket, felszentelt szolgáim, és Szent Helytartóm (a pápa), hogy most olvassátok fel Szavaimat az emberiségnek. Soha nem volt annyira szükségetek a földi eseményekbe való beavatkozásomra, mint most. Emlékezzetek, hogy halottaimból feltámadtam, és megígértem, hogy visszajövök. Jelenleg mennyire vagytok felkészülve? Milyen gyakran emlékeztetitek gyermekeimet arra, hogy mennyire fontos, hogy megtérjenek az Én Szememben? Milyen gyakran vagytok hajlandóak gyermekeim bűneit meghallgatni, mikor olyan elfoglaltak vagytok? A gyónások meghallgatására sem biztosítotok elegendő időt. Cserbenhagytok, felszentelt szolgáim, és ezzel nagyon megbántotok Engem. Megtagadni gyermekeimtől azon jogaikat, hogy hozzájárulhassanak a Szentségekhez, megbocsáthatatlan. Ébredjetek most fel, és kövessétek az Utasításaimat. Teljesítsétek a kötelességeteket gyermekeimmel szemben, ahogyan azt Szent Fogadalmatokban ígértétek Nekem. Kérlek, ne fordítsatok hátat Tanításaimnak.

A hit, és különösen szeretett felszentelt szolgáim hite jelentősen gyengül. Ez a sátán átkainak következménye, aki közöttetek jár egy ideje, pusztítást okozva Egyházamon belül, és azon kívül. Emlékezzetek erre, Felszentelt Szolgáim. Ez a sátán munkálkodása. Sohasem szabad megadnotok magatokat az általa okozott gyötrelmeknek, hogy azzal eltávolítson benneteket az Irántam való kötelességetektől.

 Hallgassatok most Rám. Figyeljetek az Én figyelmeztetéseimre, és készítsétek fel nyájamat, hogy most keresni tudják bűneik megbocsátását. Úgy cselekedjetek most, hogy Egyházam folytatni tudja a harcot Tanításaim Igazságáért, és ne engedjen a világi társadalmak megfélemlítésének, hogy benneteket megrettentve sarokba szorítsanak. Mert ha ezt megengeditek, akkor megadjátok magatokat a gonosz kísértéseinek, akinek a hazugságai már lerombolták Egyházam nagy részét.

Ti vagytok, felszentelt szolgáim, az Én mentőövem, és szükségem van most a segítségetekre drága gyermekeim megmentésében, amikor azzal a gyötrelemmel néznek szembe, amely elméjüket elfordítja Tanításaim Igazságától, és az Én Örök Atyám Létezéséről.

Felszólítalak benneteket, hogy most, amikor hívlak benneteket, hallgassatok meg Engem.

 

Szeretett Tanítótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer