Jelenlegi hely

Amikor Egyházam megoszlik és elesik, nagy előszeretettel fogja felkarolni a humanizmust

Nyomtatóbarát változat

2014. június 27. péntek, 22:11

Drága, szeretett leányom, te soha nem fogod egykönnyen felismerni a Sátán munkálkodását, mert ő nagyon ravasz. Ő ritkán fogja olyan módon közszemlére tenni cselekedeteit, ami miatt az emberek megkérdőjeleznék befolyását. Egész uralkodása alatt a Földön a legvégsőkig elment, csakhogy meggyőzze a világot arról, hogy ő nem létezik. Ritkán fogjátok látni az Igazságot, mert az álcázva van azon emberek által, akiket ő felhasznál, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy Isten nem Létezik.

Az ördög szándéka az, hogy becsapja az embereket, elhitetvén velük azt, hogy a világ és az emberi nem létezése végetér. Az ő legnagyobb diadala a humanizmus bevezetése volt, különösen a szekuláris humanizmusé.

A humanizmus, egy úgynevezett vágy az emberi nem szükségleteinek kielégítésére a társadalmi igazságtalanság megszüntetése által, téves. Azok, akik elfogadják a humanizmust az életük folyamán, az Istenbe vetett hit helyettesítőjeként teszik, és világos, hogy ezt miért teszik. Sajnos, sok vallás szakadárokat eredményezett, akiknek viselkedését nem Isten befolyásolja. Mások iránti gyűlöletüket és gyilkos szándékukat Isten Nevében fejtik ki, amikor valójában maga a Sátán az, aki minden mozdulatukat sugalmazza. Ő ezt azért teszi, hogy elűzze az embereket Istentől. Ezek a sötét lelkek szörnyű igazságtalanságot követnek el és szeretett Atyám Nevét használják fel arra, hogy gonosz cselekedeteiket véghezvigyék. Aztán ezeket a cselekedeteket vallásuk nevében igazolják, és sok embert vezetnek arra, hogy utasítsák el az Istenbe vetett hitüket.

A szekuláris humanizmus – miközben a társadalmi igazságosság nevében minden jó dolgot megtapsol – nagyon vonzó azon lelkek számára, akik gyengéd szívűek, mert ők jó szándékúak. Sajnos, amikor ők ezt a tant megölelik, azt mondják, hogy a világ Teremtése egy, a természetnek köszönhető esetleges esemény volt. De ez nem igaz, mert a világot Örök Atyám teremtette. Egy tudós sem lesz képes arra, hogy bármikor is megmagyarázza a világ Teremtését, mert ez a tudás sohasem lesz ismert az ember számára.

A természetfeletti dolgokat és Isten Létezését elutasítani azt jelenti, hogy elutasítjátok az erkölcsi irányelveket, amelyek Istentől származnak. Ez azt jelenti, hogy az erkölcsöt – mely mély érzése annak, ami megfelel vagy sem Isten tetszésének – nem lehet fenntartani, és ez sötétséghez vezet. Ehelyett az ember egyedül csak az ő fizikai szükségleteire fog összpontosítani, és a lelkét el fogja hanyagolni. A halál után a lelke - amelyet ő nem úgy fogadott el, mint Istentől való életet adó Ajándék -, továbbra sem fogja Isten Irgalmát elfogadni. Ebben a szakaszban az ilyen lelkek közül sokan teljesen el fognak idegenedni Isten Irgalmától.

Amikor Egyházam megoszlik és elesik, nagy előszeretettel fogja az humanizmust felkarolni. És ennek eredményeként ezeket a lelkeket létezésük Igazságának téves értelmezésébe fogja vonzani. A világ meg fogja ölelni ezt az új típusú egyházat – egy egyház mely a társadalmi igazságtalanságokkal törődik –, és egy szót sem fog ejteni a lelkek megmentésének fontosságáról.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer