Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Az Igaz Egyház Maradékká válik (&158.)

Nyomtatóbarát változat

2014. június 28. szombat, 15: 03

A legnagyobb megtévesztés, ami az emberiségre fog ereszkedni, Fiam földi Egyházán belül fog bekövetkezni, és ezt az Ő ellenségei fogják szítani, akik fondorlatos eszközökkel szivárogtak az Egyházba. A Sátán be fog lépni Fiam Egyházába, és a jelek világosan láthatóak lesznek azok számára, akiknek lelkében Isten Lelke erősen meggyökerezett.

Fiam szent szolgáinak hite össze fog törni, mivelhogy sokan kényszerítést fognak érezni arra, hogy a szentségtörés cselekedete által cserbenhagyják Őt. Sok szerencsétlen szolgától fogják kérni, hogy egy új hűségesküt tegyenek le, és ők túlságosan félni fognak ahhoz, hogy elálljanak ettől, bár sokan a szívük mélyén tudni fogják, hogy ez helytelen.

Sok új szabályzatot fognak bevezetni Fiam földi Egyházába, miközben újoncok ezreit fogják felesketni, és ők nem igazhitűek lesznek, mert a szívükben nem Krisztus Igaz Lelke lesz. Ők be fognak lépni az Egyházba és egy olyan új világvallásról fognak tanuságot tenni, mely nem fogja tisztelni Fiamat, Jézus Krisztust. Nemcsak, hogy nem fogják szolgálni Őt, hanem az lesz az ő kötelességük, hogy a humanizmus igényeit szolgálják, mely annak magjában tagadni fogja Isten Létezésének Természetfölötti voltát és mindazt, amit Ő képvisel.

A papokat, akik elkötelezték az életüket Istennek, bele fogják rántani ebbe a nagy megtévesztésbe, és ennek következtében elveszítik Igaz Hitüket. Ők nem fogják támogatni a lelkek üdvösségének fontosságát, amelyet Fiam Kereszthalála tett lehetővé. A Kereszt a Kereszténység középpontja. Csak egyetlen Kereszt létezik, és Fiam elárulásának első jelei a Kereszt által lesznek láthatók. Újfajta kereszteket fognak bevezetni, amelyek a Kereszt Jelét figyelemre sem méltatják, és azt sem, amit az jelent az emberek szívében.

A hitetleneket, akik eddig nem mutattak érdeklődést a Kereszténység iránt, bele fogják rántani az úgynevezett egy-világegyházba.  Minden olyan vallással együtt, amelyek nem az Igazságból fakadnak, ki fogják nevetni és gúnyolni fogják Isten gyermekeit, akik továbbra is hűségesek maradnak Isten Szavához.

Az Igaz Egyház Maradékká válik, és ez a Hadsereg egyesülni fog világszerte, hogy az utolsó napok szentjeivé váljanak, és a Szentlélek által felhatalmazást fognak kapni arra, hogy életben tartsák az Igazságot. Őket le fogják köpni, ki fogják nevetni, és azzal fogják vádolni, hogy radikálisak, akárcsak Fiamat, Jézus Krisztust, akit eretnekséggel vádoltak, amikor a Földön járt, hogy hirdesse az Igazságot.

Óriási bátorságot fog követelni, hogy hűek maradjatok Isten Szavához, mert gonosztettel fognak vádolni benneteket. A ti bűnötök az lesz – amint azt Isten ellenségei mondani fogják –, hogy erről az utálatról valótlanságokat terjesztetek. Mindarról, ami Istentől származik, azt fogják állítani, hogy hazugság, miközben az Igazság, amiről azt fogják mondani, hogy ők képviselik, hazugság lesz.

Azonban a Szentlélek be fogja borítani azokat, akik továbbra is terjeszteni fogják a Szent Evangéliumot, és Fiam betakar majd és védelmezni fog benneteket. Az emberi nem túlélésének jövője és az Örök Élethez való jog, ami minden férfinak, nőnek és gyermeknek meg volt ígérve, a ti vállatokra fog nehezedni. A Maradék Hadsereg lesz az, amely Isten Fényét égve fogja tartani egy sötétségbe merült világban.

Sokakat próbára fognak tenni közületek és a gonosz hazugságokat fog ültetni a szívetekbe, hogy elforduljatok az Igazságtól. Sajnos sokan nehéznek fogják találni azt, hogy hűek maradjanak meggyőződésükhöz, és azzal fognak kísérteni benneteket, hogy fordítsatok hátat Fiamnak.

Annak biztosítására, hogy továbbra is erősek, bátrak, nyugodtak - és békében maradjatok, ahogy Fiam Keresztjét a vállatokra veszitek, a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját kell imádkoznotok. Azoknak, akik nehezen tudják elfogadni azt a tényt, hogy ezeknek a dolgoknak meg kell történnie, a következőket mondom: El fog jönni az idő, amikor a rátok nehezedő nyomás miatt, hogy tagadjátok meg Fiamat, a Keresztes Imahadjárat ezen imáját naponta háromszor fogjátok elimádkozni, és (ez az ima) győzelmet fog aratni.

A Keresztes Imahadjárat 158. Imája: Védj meg engem az egy–világvallástól

 

Drága Jézus, védj meg engem az új egy-világvallás gonoszságától, amely nem Tőled származik. Tarts fenn engem a szabadság felé vezető utazásomon, a Szent Királyságodhoz vezető ösvényen. Tarts engem egységben Veled, amikor gyötörnek engem és arra kényszerítenek, hogy lenyeljem a hazugságokat, amelyeket ellenségeid terjesztenek, hogy elpusztítsák a lelkeket. Segíts nekem, hogy ellenálljak az üldöztetésnek, hogy továbbra is ragaszkodjak Isten Igaz Szavához a hamis tanokkal és más szentségtörésekkel szemben, amelyek elfogadására esetleg majd kényszeríthetnek. Szabad akaratom ajándéka által vigyél el engem Királyságod Uradalmába, és tedd lehetővé számomra, hogy felálljak és hirdessem az Igazságot, amikor azt hazugságnak fogják nyilvánítani. Soha ne engedd, hogy meginogjak, tétovázzak vagy félelemből elfussak, amikor szembe kell néznem az üldöztetéssel. Segíts nekem, hogy életem egész folyamán szilárdan kitartsak az Igazság mellett.  Ámen.

Menjetek, drága gyermekeim, és fogadjátok el, hogy ezek a dolgok meg fognak történni, de tudnotok kell, hogyha hűségesek maradtok Fiamhoz, segíteni fogtok azon lelkek megmentésében, akik el fognak merülni a megtévesztésben.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer