Jelenlegi hely

Az alázatosság nagyon fontos, hogy bejuthassunk a Mennyországba

Nyomtatóbarát változat

2011. április 29. 15:15 óra

Szeretett leányom, az alázatosság egy olyan lecke, amelyet mindazoknak meg kell tanulniuk, akik be akarnak jutni a Birodalmamba.

Az alázatosság kicsinységeteket mutatja meg Szemem előtt, ami által ti Engem, Megváltótokat, az Isten emberré lett Fiát tisztelitek. Az alázatosság nélkül a büszkeség lépne fel. Semmit sem ér az, ha azt állítjátok magatokról, hogy alkalmasak vagytok Királyságomra.

A mai világban az alázatosságot már nem tartják elfogadhatónak, egy olyan korszakban, ahol az érvényesülés képességét és azt az óhajt, hogy egyre jobbakká váljanak, és másokkal szemben, minél több sikert érjenek el, csodálatos tulajdonságnak tartják. A mai világban ignorálják mindazokat, akik nem emelik ki önmagukat, vagy akik nem önbizalommal és arroganciával törtetnek előre. Az alázatosság és a nagylelkűség tulajdonságát úgy tekintik, mintha gyengeség lenne, nem tartják őket érdemesnek arra, hogy saját társaságaikba befogadják őket. Pedig az erény a kulcs a Mennyország kapuinak átlépéséhez, ez nem más, mint a büszkeség ellentéte. Tehát, ami ebben az életben a sikert jelenti, ami a jólét és a gazdagság kulcsa, az egyenlő azzal a formulával, ami benneteket halálotok után a sötétségbe vezet.

Az alázatosság valójában a legfontosabb erény, ami által elfogadjátok, hogy mindenekelőtt Teremtőtöknek kell szolgálnotok. Azáltal, hogy jelentéktelenségeteket kinyilvánítjátok, hirdetitek Isten Dicsőségét.

Az alázatosság olyan erény, ami nemcsak a Szemem előtt értékes, hanem a lelketek fejlődésének egyik fontos alapvető része. Ez azt jelenti, hogy önmagatokkal szemben másokat kell előnybe részesítenetek, Isten dicsőségére. Mégis olyan könnyen és gyorsan lehet a büszkeség állapotába kerülni.

Figyelmeztetés a választott lelkek számára

Kísérjétek figyelemmel azokat, akik keményen dolgoztak lelki életük fejlődésén, csakhogy örömet okozzanak Nekem. Aztán szemléljétek meg azokat a szerencsés lelkeket is, akik azon kegyelmekben részesültek az egész világon, hogy a Szentlélek Ereje által, mint látnokok működhessenek. Gyakran előfordul, hogy miután ezeket a kegyelmeket megkapták, lassan sokkal különlegesebbnek kezdik tartani magukat, mint a testvéreik. Majd dicsekszenek ezekkel az Ajándékokkal. Aztán kiválasztják azt a módot, ahogyan ezeket az Ajándékokat tovább akarják adni. Öndicséretük befolyásolja őket az Igazság átadásában. Amit elfelejtettek, az, hogy minden Ajándékot Tőlem kaptak. Én mindnyájukat szeretem. Azért kapták ezeket az Ajándékokat, hogy azokat tovább adják. Azonban, ahogy ezeket az ajándékokat adtam, úgy el is vehetem tőlük.

Az öndicséret visszatart benneteket attól, hogy valóban az Én lépéseimet kövessétek. Tanuljatok meg alázatosnak és türelmesnek lenni, és kerüljétek a büszkeséget. Ha törekedtek az alázatosságra, akkor Szívemben különleges helyet tartok fenn a számotokra. Bár egyes embereket kiválasztottam, azonban ők ezt egy Ajándéknak kell, hogy tekintsék. Nem szabad azt hinniük, hogy ők fontosabbak Számomra, mert Én mindenkit szeretek. Azonban jó munkát megjutalmazom, amint alázatot mutattok Velem és testvéreitekkel szemben.

 

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer