Jelenlegi hely

Az embereknek a világon hasonlóak a jellemvonásaik

Nyomtatóbarát változat

2011. április 30.

Boldog vagyok, ma este, szeretett leányom, Irántam való engedelmességed miatt. Örömet okoz nekem az, hogy naponta részt veszel a Szentmisén, és hogy a szent Eukarisztia által magadhoz veszel Engem. Most az értelmed és a lelked megerősödik, hogy minél hamarabb válaszolhass az Én Legszentebb Akaratomnak. Még sok munka áll előtted, leányom, hogy lelked felkészülhessen a tökéletességre, amelyet elvárok tőled. Ne félj, mert Én az utad minden lépésében vezetlek téged.

Leányom, olyan nagyon szeretem a bűnösöket. Mennyire vágyódom a hűségükre. Szemlélgetem az embereket, és látom, hogy vannak olyanok, akik otthonaikban barátaikkal és családtagjaikkal boldogan nevetnek, ilyenkor Engem is elönt a boldogság, mert ott jelen van a Lelkem is. Aztán más otthonokba tekintek, ahol azt látom, hogy ott az emberek zavartak, szomorúak, dühösek, és egyes esetekben gonosz erőszakot alkalmaznak. És sírok. Tudom, hogy ezekben az otthonokban a sátán van jelen. Majd megszemlélek egy barátokból álló csoportot, és látom, hogy ők a mindennapi életükben együttesen dolgoznak mások jólétéért, és boldog vagyok.

Látok egy másik csoportot is, akik saját jólétükért dolgoznak, egyetlen céllal, hogy minél nagyobb hatalmat és gazdagságot szerezzenek maguknak. Minden tettüknek csupán egyetlen célja van: kielégíteni önmaguk érdekeit, és ez általában mások kárára történik. És Én sírok, mert tudom, hogy ők a sötétségben élnek.

Aztán, mint akit megigéztek, látok egy intelligens, művelt csoportot, akik arról akarják meggyőzni a világot, hogy az Örök Atya nem létezik. Ők fellengzően mutatják be kiokoskodott érveiket, miközben arrogáns módon tagadnak Engem. Megszakad a Szívem azokért a langyos hitűekért, akik ezáltal beszívódnak a sötétség barlangjába. Olyan sok csoport létezik, melyeknek különböző érdekük, céljuk és szándékuk van. Sajnos nagyon kevesen szánnak arra időt, hogy kapcsolatot keressenek Istennel, az Örök Atyával.

Ma a világon sok millió ember maradt hit nélkül. A végeredménye ennek az lett, hogy sok ember össze van zavarodva, nem tudják, hogy milyen célra törekedjenek, és nem keresik felszentelt szolgáim vezetését sem.

Ha gyermekeim nem kérik a segítségemet, a zavarodottság örvénye tovább fog folytatódni. Imádkozzatok minden gyermekemért világszerte. Nézzetek körül, és látni fogjátok, hogy az emberek az egész világon egyformák. Lehet, hogy más nemzetiségűek, vagy más nyelven beszélnek, vagy különböző bőrszínűek, mégis a jellemvonásuk hasonló. Egyesek boldogok, mások szenvednek, mások tele vannak szeretettel, de vannak, akik haragosak és erőszakosak. A legtöbb embernek van humorérzéke, amit életének egy bizonyos részében megtapasztal. Tehát, ha családtagjaitokra és barátaitokra néztek, akkor látni fogjátok ti is ugyanazon közös tulajdonságaikat.

Ha azt érzitek, hogy egy felebarátért imádkoznotok kell, akkor arra kérlek benneteket, hogy szemléljétek meg ti is a világ minden sarkában élő testvéreiteket. Ti mind az Én gyermekeim vagytok. Híveim, azáltal, hogy minden gyermekemért az Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozzátok, megmenthetitek az embereket a Pokol sötétségétől. Ennek az imának az ereje be fogja bizonyítani, hogy Irgalmasságom mindenkit betakar majd az egész világon.

Hagyjátok, hogy elvezesselek mindannyitokat az Én Paradicsomomba. Kíméljetek meg Engem attól a fájdalomtól, amit akkor éreznék, ha közületek egy is a sátán kezére jutna.

Imádkozzátok, imádkozzátok az Irgalmasság Rózsafüzérét mindennap, délután 3 órakor, mert ez által megmenthetitek a világot.

 

A ti mindig Irgalmas Jézus Krisztusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer